Muğla Gezimizi Marmaris Massive Tuning

kaderci birisiyim :) ama asla kasksız yola çıkacak kadar kaz kafalı değilim :)
motorlar güzel mekanlar güzel siz de güzelsiniz
kaskınızı ihmal etmeyin güzelliğiniz bozulmasın :)

Sürüclerin kaskı vardı bende dahil olmak üzere (Kahverengili benim :d) Yarım kaskdı havada çok sıcaktı bayıldım biraz önüme koymuştum biryerde mola verdik çamura düştü bende motorun altına koydum :D

Teşekkürler arkadaşlar sayfamızdan bizi takip edebilirisniz..

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
hiç birinde ayna göremedim,üzüldüğüm gerçekten

arkadaşım kusura bakma ama beğenmedim evet güzel vakit geçirmiş olabilirsiniz ama ne kask nede diğer koruma ekipmanları? biz bu sitede örnek şeyler görmek istiyoruz lise çağındaki arkadaşların özeneceği şeyleri istiyoruz.

arkadaş yok çamura düşmüş, yok yan yatmış,
bahanelere bak sen...
aynalar ne oldu dereye mi düştü?
söyleye söyleye, yaza yaza ben bıktım, ama siz başınıza bir iş gelmeden kaskın, aynanın, korumaların ne işe yaradığını anlayamıyacaksınız!!!

Yok anlamıyorum bi insan kendini kasksız.. Hadi kaskı geçtim aynasız bile, nasıl güvende hisseder..
Yolda 3 dk da bir aynayla arkama bakmazsam rahat edemiyorum ben.. Ki aynasız motosikleti düşünemiyorum bile...
Herhalde hiç biriniz herhangi bi kaza geçirmediniz ya da kafanızın sağlam olduğuna güveniyosunuz.
Ben 3-4 hafta önce kaydım, önce dizim, sonra omzum, sonra da kaskım sürttü yere.. Kask olmasaydı yüzüm ne haldeydi düşünemiyorum bile..
Kaza geçirmemenizi temenni ederim ama.. Neyse..

Geçmiş olsun! Aynasız bi geziyi ölmeden tamamlamışsınız..
Aynasız 100 metre kadar kullandım motoru gemiye yüklerken, boynum kopucak sandım, sürekli arkama bakmaktan önüme bakamadım.. Sizler, aynasız motor kullanıcıları seçilmiş kişilersiniz sanırım, farklı bi boyuttan geliyosunuz.. Yoksa nasıl mümkün olur o şekilde seyir etmek?

konu basligini cozemedim
akilsiz basta kask zaten durmaz arkadaslar, kizmayalim, kask Kaza Aninda Seni Korur, ama seni koruyan en buyuk etken akildir.
motorlarin birinde bile ayna olmamasi, yorum bulamadim buna, gerci birinde iki kisi var, artci arkaya bakar ayna gorevi gorur :)
tum araclarin plakalari var, kasksiz resimleri de var, ayna da yok, toplu olarak trafik subesine mail atalim :) cunku lafla egitim olmuyorsa parali egitim olsun :)

4 kişiden sadece 1inde kask mont var diğerleri sıfır koruma....
3 motordan hiç birinde ayna yok...
apaçi style kusura bakma:pr:

Arkadaşlar değinmiş ama söylemeden duramayacağım bende,AYNA nerde arkadaşlar o motorlar öyle daha mı güzel gözüküyor sanıyorsunuz anlamıyorum ki,siz arabalarınızın da aynalarını söküyormusunuz? Sonra yok efendim motorları taşıt yerine koymuyolar en büyük yaramız demi e daha siz kendiniz motosikletinizi taşıt yerine koymamışınız ki yapmayın yaaa kask yok ceket yok biraz mantıklı olun.

Bence söyleyinde hemen konuyu kitlesinler yoksa başınıza iş alıcaksınız :mrgreen: Allah akıl fikir versin bi sineklik ömrünüz var yazık :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar