Muğla,Aydın ve Denizli Hakkında Bilgi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba;
Muğla,Aydın ve Denizli hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşımda bulunurlarsa çok memnun olurum.Aile için yaşanılabilirliğinde eğitim başarısı,sosyo ekonomik şartlar ve şehir kültürü benim için önemli.

İlginiz için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Selamlar.

tcs

aydın merkezi bilmiyorum ama kuşadası falan yaramaz düşünme hiç bodrum dersen her türlü yaşancak yer

Muğla merkezi hiç önermem, bodrumda hayat pahalı Marmaris Eğitim bakımından iyi değil, Milas'ta ayın. Denizliyi size tavsiye edebilirim bir muğlalı olarak.

muğla ilkel bir memleket olarak kalmış memurlar için.üniden dolayıda hayat çok pahalandı orda

aydın tavisye etmem nedenini söylemek istemem

marmaris evet eğitim yönünden öss türkiye birincilerini çıkartıcak bir potansiyeli yok
bar deniz kumsal havası olduğundan oranın insanları rahat yaşamı seviyor ama eğitimi kötü derken örümcek kafa zihniyetinde çok az kişi yaşıyor onlarda göçle gelenlerden
tertemiz hava deniz motorla gezilecek bir sürü yer ,doğal kalmış köyler ve aradığın herşey var marmariste
artık hayatta pahalı değil hem marmariste turizm ölüyor çünkü

marmaris yada bodrum ,işci alımı yada vasıfsız göcle gelenleri saymassak (kışın yoklar en azından) türkiyenin en moderm nadır yerlerindendir .....

birde arkadaş marmaristen denizliye gidildiği zaman insanlara öcü gibi bakılıyor denir ,ne diye denizliyi önerdin dorusu merak ettim

Son düzenleme:
DENİZLİ , denizliliyim muğlada yaşıyorum, memleketim diye kayırmıyorum, eğitim , ve sosyo ekonomik şartları bakımından kentin yapısı bakımından üstün, Aydın konusunda bir şey diyemem

muğla merkezde evin yoksa hapı yutarsın...onun dışında okulların puanları gayet yüksektir...herkes rahat yaşar....keyfinde gezmesindedir...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nazilli mükemmeldir! denizli bir ege şehri gibi değil de izmir'le afyon'un ortalaması gibidir. ama nazilli çok iyidir. izmir büyük şehir zaten. ama nazilli harikadır.

nazillide bir büyük park vardır başka da birşey yok...ha geniş bir alana yayılmıştır nüfusu da fazladır ama muğla'dan yarım saat sonra marmaris gökova :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar