Mudanyadan Sevgiler !

Merhaba, rüzgarı bisiklet dışında hayatımda sadece ehliyet sınavında motorsiklet kullanırken hissettim. Hep içimde ukteydi bende gittim mondialin kampanyasından 150 mg adlı motoru aldım. Aslında iyi ettim, bir kaç yıl içerisinde çappır almayı hedefliyorum. Bayiiye ödemeyi yaptım cuma günü. Servis ayarlarını yapıp pazartesi teslim edeceklermiş. Ekipmanlarımı ufak ufak almaya başladım. 21 yaşındayım, uludağ üni. de okuyorum. Mudanya dan herkese selamlar.

Hayırlı olsun hocam, bende Bursalıyım bu sene sınava hazırlanıyorum kazanabilirsem Bursa'yı seçicem üniversiteye başladığımda da bende bir motor almak istiyorum cbr 125 r güzel duruyor buradaki abilerime de sorayım dedim Barkın abi de hiç bilmeyen 3 bilemedin 4 dakikada öğrenir diyor yakın bir abimde var ondan sürmeyi öğrenicem ve kursa yazılıcam sizce honda cbr 125 iyi midir ayrıca ek olarak Barkın abinin tavsiyeleriylede motoru yıpartmayacağıma inanıyorum.

Herkese selamlar.

Aleyküm selam hoş geldin arkadaşım. motorun hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin.

Ve aleyküm selam bende uludağ unide öğrenciyim mudanyada da kalıyorum hoşgeldiniz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar