Mucize kurtuluş: Motosiklet sürücüsü ölümden böyle döndü

Adana'da kamyonet ile minibüsün karıştığı kaza, çevredeki 2 kişi şans eseri yara almadan kurtuldu. Araçlardaki 6 kişinin ise yaralandığı kaza işyerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Dün akşam saatlerinde merkez Seyhan İlçesi'nin Cumhuriyet ve Ordu caddelerinin kesiştiği kavşağa giren motosiklet sürücüsü kırmızı ışıkta beklemeye başladı. Yaklaşık 10 saniye sonra kavşağa kontrolsüz giren minibüs ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle minibüs ile kamyonet, motosiklet sürücüsü tam ortalarında kalacak şekilde birbirlerine paralel olarak savruldu. Araçların ortasından burnu bile kanamadan kurtulan motosiklet sürücüsü şoke olurken, minibüsün üzerine savrulduğu bir vatandaş da son anda kaçarak ölümden döndü. Motosiklet sürücüsü ile yayanın mucize kurtuluşu bir işyerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.Kamyonet ile minibüste bulunan 6 kişinin hafif şekilde yaralandığı kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr,

Ekli dosyalar

• trafik-kazasi-mucize-kurtulus.jpg
    trafik-kazasi-mucize-kurtulus.jpg
    54.2 KB · Görüntüleme: 17,666
Moderatör tarafında düzenlendi:
Adam yol ortasında bekliyor işte, hiç yapmadığım bir şey.
Kırmızıda bile en sol yada en sağda ayağım kaldım da beklerim ben.

Kısaca alacak nefesin ve yiyecek ekmeğin varsa bu tarafta kimse engel olamaz.

adamdan çıkan yusufçuk sesini ben burdan duydum. iyi kurtulmuş. ben olsam sağa yapışık beklerdi ve muhtemelen ölmüş olurdum.

minibüsle pikap çarpıştıktan sonra gaza basmaya devam mı ediyorlar?

Sağ tarafta sanırım su birikintisi var. O sebeple o tarafta beklemiyor. Bir de çarpışmadan sonra neden hala midibüs hızla devam ediyor, frenleme yapmıyor anlamadım. Çok ta ciddi bir çarpışma gibi durmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar