Muayneden gectim!! Hemde delikli plakayla

Bugun muayne vardi ilk muaynesi motorun.

Delikli ve app plakama, kirik sinyal camina ragmen geçtim. On takimda hafif bir bosluk vardı bir seyahatimden sonra bozuk yol yüzüne oldu.

143 tl odedim muayneye.

Yok o plakayla gecemessin vs ler duyurulur delikli bide app plaka(minik plaka) ile gectim

Şehir: Kastamonu, şaşırdık mı hayır. İstanbul'da olsa muayeneden kaldım ne yapıcam ben diye konu açardı herhalde.

Hoş görüye iyi niyetle karşılık ver işte. Muayneye harcayacağına motosikletine harcar demişlerdir, emmolu.

Tarih: bugün(25 şubat)
Motorum plakanın siyah çerçeve kısmındaki 2 adet vida, 3000 km önce aldığım, profilinden dolayı ortası düzleşmeye başlamış lastiğim, uzunda kısa kısada uzun yanıyor denerek, zincir bol olmadığı halde gerginliği uygun değil denerek muayneden kaldı. Gecikme faiziyle beraber 157 lira ödedim.

Dişli yapısından dolayı Anlas Çapra sipariş ettim 180 lira
Lastiği takmak 25 lira
Yeni plaka ücreti 20-25 lira
Plakaya uygun plakalık 20 lira

Net muayene masrafım 410 lira.

Aynı istasyondan geçen hafta Full boğazdan susturucusuz tiger egzozlu, delik plakalı ve topcaseli fazer geçti. Ben kaldım...

İlk motorlu aracım bu. Muayene işi parayla mı oluyor? Allah'tan benim 2020'de. Ayrıca 143 tl nedir yaf, senelik vergisi o kadar değil aletin.

İlk motorlu aracım bu. Muayene işi parayla mı oluyor? Allah'tan benim 2020'de. Ayrıca 143 tl nedir yaf, senelik vergisi o kadar değil aletin.

2020de daha çok ödeyeceğiz bide böyle düşün :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------

Motorum plakanın siyah çerçeve kısmındaki 2 adet vida, 3000 km önce aldığım, profilinden dolayı ortası düzleşmeye başlamış lastiğim, uzunda kısa kısada uzun yanıyor denerek, zincir bol olmadığı halde gerginliği uygun değil denerek muayneden kaldı. Gecikme faiziyle beraber 157 lira ödedim.

Lastiği takmak 25 lira

Aynı istasyondan geçen hafta Full boğazdan susturucusuz tiger egzozlu, delik plakalı ve topcaseli fazer geçti. Ben kaldım...

Parayı yanlış yere vermişsin demek ki

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şehir: Kastamonu, şaşırdık mı hayır. İstanbul'da olsa muayeneden kaldım ne yapıcam ben diye konu açardı herhalde.

bende kastamonu dayım yakın bir zamanda arabayla plakadaki vidadan kaldım. merkez tek istasyon bence gözden kaçmış.

Benim de muayene hikayem var.
Plakası vidalı motorumu muayeneye götürdüm maslakta. O zamanlar yine konular açılıyordu, herkesi muayeneden bırakıyorlar plakadan. O zaman internetten okumuştum, muayene istasyonundan bir kağıt veriyorlarmış, o kağıt ile plaka bastırıyorsun.
Ben de sıram gelince direkt adamlara dedim ki; " benim plaka vidalı, beni muayeneden bırakın. Hemen bırakın da verdiğiniz kağıt ile plakamı bastırıp hemen geleyim". Adamlar "ilk defa muayeneden kalmak isteyen motorcu görüyoruz" dediler şakayla. Sırf bu yüzden muayeneden geçirdiler. Ben de şaşırdım, iyi bakalım dedim. Aldim motoru devam ettim 🙂

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Bugun muayne vardi ilk muaynesi motorun.

Delikli ve app plakama, kirik sinyal camina ragmen geçtim. On takimda hafif bir bosluk vardı bir seyahatimden sonra bozuk yol yüzüne oldu.

143 tl odedim muayneye.

Yok o plakayla gecemessin vs ler duyurulur delikli bide app plaka(minik plaka) ile gectim

Bravo madalya mı takalım şimdi sana neyi kanıtladın şimdi :D

Lastiği takmak 25 lira

Bu şans degilde nedir hocam

Motosikleti
D400
Diyorum sonra kızıyorsunuz; istina durumlar için böyle başlıklar açıp yeni üyeleri yanlış yönlendiriyorsunuz.

iyi güzel kardeşim geçmişsin. ama benim aklıma millet geçemezken neden senin geçtiğin geliyor. hayırdır? ne iş ? :queen:

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Diyorum sonra kızıyorsunuz; istina durumlar için böyle başlıklar açıp yeni üyeleri yanlış yönlendiriyorsunuz.

iyi güzel kardeşim geçmişsin. ama benim aklıma millet geçemezken neden senin geçtiğin geliyor. hayırdır? ne iş ? :queen:

Rüşvet kalıyor geriye :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar