muayne hakkında

selamın aleyküm arkadaşlar motorsikletin ön park lambası yanmıyor sorun olurmu muaynede , {arkadaşın motorunda park lambası bile yok muayneden geçtide sorim dedim bende nolur nolmaz }

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Risk alma bence eşşeği sağlam kazığa bağla :)

Ampül değiştirince düzelecek bişeyse 50 kuruşluk ampül için 5 lira benzin yakma muayeneye git gel yapıp.

Sanmıyorum.Renkli oldu mu hafif kusurlu geçiyor da kısa uzun arka stop sorunsuz çalıştıktan sonra kim bakar park ampulunü :) :) Ama 50 krs-1 lira için risk alma değiştir gitsin

elektrik tesisatında sorun var ampülü sağlam arkadaşlar ,dediğim gibi ama arkadaşın park lambası bile yok motorunda ve tek seferde geçti

bide motorun 6 aylık vergisini ödedim muaynede sorun olurmu ? Geriye kalan 6 ayıda mı ödemek zorundayım ?

Hayır ödemek zorunda değilsiniz şimdilik , 7 ayda ödenecek geri kalanı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşın park lambası bile yok motorunda ve tek seferde geçti

Böyle bir şey mümkün değil, kontrol eden elemanın dalgınlığına gelmiş ya da ışık yansımasından çalıştığını sanmış olabilir belki.

Bende girdim muayeneye ,tek baktığı uzun kısa far ve sinyaller. Bunlara dikkat ediyor. Benim arkadaşlarda girdi park lambasına bakan olmamış :) Sizin orada uygulama değişiklik gösterirmi bilmiyorum.

Geçtiğimiz cumartesi muayeneye soktum motorumu. Sis farlarımı parklara bağlamıştım ve açma kapama düğmesini de farklı bir yere koymuştum. Muayene esnasında parklarda sisler de kapalıydı. Onlar sadece kontak açıldığında otomatik yanan kısaları uzunlara geçirip test ettiler. Parklarla ilgilenmediler bile, ama yine de belli olmaz işleri.

Gözümün önünde 2008 model honda civic otomobili park lambalarından biri yanmadığı için EMNİYETSİZ diyerek geri gönderdiler...
hafif kusur yada ağır kusur değil..Emniyetsiz...ne alakaysa artık???

Niye yazdım bunu?? Sen önünü kış tut ,bırak yinede yaz gelsin....:p:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar