MUAYENEDEN GEÇER MİYİM ?

Katılım
23 Mar 2017
Mesajlar
186
Mt07'nin sesi kötü demedim. Tiger egzost ile kullanan çok fazla kişi var Türkiye'de ve benim lafım bunaydı. Ne amaçla headers'lı SC egzost postladınız anlamadım.
 
Katılım
28 Şub 2011
Mesajlar
3,437
Motosikleti
Henüz yok.
Ben Slip-on GPR egzozlu bir Africa Twin görmüştüm geçen sene Silivri Motosiklet Festivaline giderken. Mt-07'nin sesinin daha güzel olduğunu iddia ediyorum :queen:

https://www.youtube.com/watch?v=cKG6MVQDyew

Şu sesin güzelliğine bakar mısınız?!.

Şimdi bu ses mi, bu ses ise pulsarın sesi bundan daha iyi, sen en iyisi 4 silindir e bin ses için, bu cıvık ses için kulağını hiç tırmalatma.
 
Katılım
26 Kas 2017
Mesajlar
7,547
Mt07'nin sesi kötü demedim. Tiger egzost ile kullanan çok fazla kişi var Türkiye'de ve benim lafım bunaydı. Ne amaçla headers'lı SC egzost postladınız anlamadım.

Senin postunla beraber çift silindir sesine kızanların duyması için postladım. Sonuçta tiger’da olsa başka kaliteli markalarda olsa 3 aşağı 5 yukarı aynı sesi çıkartacak. Ah ah virajlara gitmeyi özledim bak :salut:
 
Katılım
9 Ağu 2015
Mesajlar
366
Ben 2018 ağustos ayında tiger egzoz ile geçtim muayeneden bu sene de geçebilcek miyiz bakalım :)

Seyyar muayene istasyonuydu bu arada tabi yine seyyar bulup giderim herhalde :D
 
Katılım
24 Ağu 2011
Mesajlar
173
Normalde kitabina gore yapilirsa muayene, gecmesi icin katalizorun yerinde olmasi yeterli takili olan egzozun markasi farketmeksizin.

Eger egzozdan birakacaksa da teknik olarak ses olcumu yapmasi ve uygun olmadigini ispatlamasi lazim bu olcumle, ama onu yapan da yok.

Kisaca katalizor olduktan sonra egzoz var gecmedi demek tamamen is bilmezlik ya da kraldan cok kralcilik oynamaktan oluyor.

Yine de sansa birakmak istemiyorsan avrupa yakasinda merkeze uzak istasyonlardan birine git, kural disi kafalarina gore davranmiyorlar, sorun yasamadan gecersin.
 
Katılım
26 Kas 2014
Mesajlar
1,815
iki kere muanne yaptırmış biri olarak söylüyorum, özellikle motorcuların tercih etmediği ve ilgi görmediği bir istasyona git.
genelde motordan anlamayan rutin işleri yaptıran biri oluyor.
balatalar kontrol, ışıklar kontrol, sinyaller kontrol tamam bitti. nur topu gibi muanneniz var :)
egzosa bakmıyorlar.

ama ben çift silindir motorlarda egzos düşmanıyım, sen yakalan diye yalan söylüyor da olabilirim :)
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst