Muayene takriben kaça patlar ?

her geçen aya %5 faiz hesaplanıyor. Ama istersen sen direk tüvtürkü arayıp hesaplattırabilirsin gitmeden.

twisterla istanbulda tuvtürke gittim..ön far kısa ve uzun far ayarın bozuk gidip servisinde yaptırman gerekiyo denildi..bende elimizle yapalım ne kadar aşagı indirilmesi gerekiyosa dedim..onlarda hayır makinayla ölçtürülerek yapılması gerekiyo iyi bir servise gitmen gerekli denildi..bende sanayiye gittim,far ayarı yaptırıcam dedim,usta baktı motosikletemi dedi..evet dedim,dalgamı geçiosun dedi,bende ben değil tuvtürk geçio galiba dedim..tekrar döndüğümde kısa far ayarı olmamış diyerek hafif kusurlu olarak işledi..böyle cins bir kurum işte..çevremde ikinci kez gelipte geçemeyen birçok araç sahibinin paraları yandı..bu arada sabah sekizde otuzuncu sıradaydım akşam dörtbuçukta bitebildi işim...teşekkürler tuvtürk(!)..çok dua ettim arkalarından..

Farlar,sinyaller ,frenler,stop lambaları ... dikkat ediliyormuş

ayrıca vergi borcunun olmamasının yanında sigortasının da olması gerekiyomuş mötörun

evet daha yenı yaptırdım tuvturkte harcı gıttıgın yerde yatırıyorun vergi borcu harcı olmayacak ceza falan mutlaka gıtmeden ınternetten sorgula sen yok bılırsın ama nette gorunur elınde makbuzda olsa kabul etmıyorlar.

nelere bakıyolar demıssın far sınyal stop frenlerini test ettırıyolar git gel anı fren yap dıyor far ayarların ve parlaklıkları ıyı olsun renkli ampul felan takmanızı tavsiye etmem ben de xenon vardı mtec park ampullerı var dı hepsını sokup oyle gittim lastık olculerıne bakıyorlar onları rapora not edıyorlar lastık dıs derınlıgıne bakıp not edıyorlar farlarda oyle km bılgısınıde yazıyolar artık km sıfırlama tarıhe karısacak bu cok ıyı olmuş :))

teşekkürler dostum bilgilendirmen için :cat: km geri sarma olayı için de haklısın iyi olmuş o da. :wiinkk:

twisterla istanbulda tuvtürke gittim..ön far kısa ve uzun far ayarın bozuk gidip servisinde yaptırman gerekiyo denildi..bende elimizle yapalım ne kadar aşagı indirilmesi gerekiyosa dedim..onlarda hayır makinayla ölçtürülerek yapılması gerekiyo iyi bir servise gitmen gerekli denildi..bende sanayiye gittim,far ayarı yaptırıcam dedim,usta baktı motosikletemi dedi..evet dedim,dalgamı geçiosun dedi,bende ben değil tuvtürk geçio galiba dedim..tekrar döndüğümde kısa far ayarı olmamış diyerek hafif kusurlu olarak işledi..böyle cins bir kurum işte..çevremde ikinci kez gelipte geçemeyen birçok araç sahibinin paraları yandı..bu arada sabah sekizde otuzuncu sıradaydım akşam dörtbuçukta bitebildi işim...teşekkürler tuvtürk(!)..çok dua ettim arkalarından..

far ayarını nasıl yapıcaz ki başka ? 2 tane civata tutuyor farı zaten ? ben de senin gibi gidip yaptırmış gibi ayarıyla oynayıp geri gelirim artık :)

Farlar,sinyaller ,frenler,stop lambaları ... dikkat ediliyormuş

ayrıca vergi borcunun olmamasının yanında sigortasının da olması gerekiyomuş mötörun

borçları yok da aklıma far takıldı işte pier. bizim motorlarınkileri yol durumuna göre ben bozuyordum ama ince ayar isterlerse napıcaz bilmiyorum. :)

arkadaşlar ceza sorgulama ekranını bulamadım yardımcı olurmusunuz ? plakayı girip ödenip ödenmemiş vergi borçlarının çıktığı ekran vardı değişmiş bulamadım.....

Son düzenleme:
peki motorda zenon varsa far ayarında ne diyorlar , birde racing motorda lastik diş derinliğini neye göre bakıyorlar hiç bu konularda muayeneden geçen varmı???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar