Muayene sorunu

Arkadaşlar,

Bir motosiklet almayı düşünüyorum fakat 6 aydır muayenesi yokmuş. Alan yaptıracak diyor sahibi... Satıştan sonra muayene yapılıyor mu? Yani satışa engel mi şu an? Bir de ne kadar tutar 2005 model 6 ay gecikmeli muayene...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------

yardım yardım acil yardım

aman ha girme zaten saatışı veremez ama şerefsizler parayı alıyor gerisi muayneden geçmiş geçmemiş umrunda olmaz sonra uğraş dur hele birde muayneden geçmicek olayları varse şase değişme şase numarası olmama gibi al başına belayı aman ha boş ver satıcı o muayneyi yaptırır aracını satar satmak isteyen
kesin bi yamuğu vardırr yaptıramıyordur o yüzden öyle diyodur yoksa satma isteyen temizlemezmi
benim başıma geldi seninde başına gelmesin boş ver bekle herşeyi tamam motor al kardeşim

Muayenesiz motorun satışında hiçbir problem olmaz ancak tavsiyem muayenesiz motor almaman yönünde.. bu motoru alacaksanda satıcı ilk olarak muayenseini yaptırsın öyle satın al. Bu şekilde satın alırsan muayeneden geçecek durumdamı değilmi bilinmez. sorun çıkar...

Muayenesiz motorun satışında hiçbir problem olmaz ancak tavsiyem muayenesiz motor almaman yönünde.. bu motoru alacaksanda satıcı ilk olarak muayenseini yaptırsın öyle satın al. Bu şekilde satın alırsan muayeneden geçecek durumdamı değilmi bilinmez. sorun çıkar...

yururluk persembe gunu ıtıbarıyle degıstı. artık muayenesı olmayan aracların satısı verılemıyor. once muayene yaptırılacak daha sonra satıs verılecek.

_pLay_06 bunu öğrendiğim iyi oldu. Yaptırsın muayenesini getirsin alalım. Zaten satamayacaksın deriz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:52 ----------

Bu arada muayene 84 tl ve her ay için %5 fark ekleniyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------

_pLay_06 bu konuda bir kaynak linki verebilir misin? Motorun sahibi ile konuşacağım ama o da durumu bilmiyor bence. Direk yapıştırayım! :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar