MTciler oturduğunuz yerden para kazanabilirsiniz!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bikerboyz34 kanka sen şimdi keko Pınardan hesap nosunu al, ben müdürden rica ederim yurtdışındanmış gibi 100 dolar geçerler hesaba, sonra keko Pınar iddayı kaybedince 100 dolarda ben vericem dedi ya, etti mi sana 200 dolar?

150 dolarını bana yollarsın, 50'si sende kalsın...

Al sana oturduğun yerde para:cherry:

astarı yüzünü geçer o kesin ama eğer ki verirlerse bi zaman sonra sen istemesende para artıyo olur ama o ne kadar zaman olur parayı yatırırlar mı orası meçhul

walla bak ugrasma bu işlerle zamanına yazık kım kazanmıskı bundan para sen kazanasın hem bundan para kazanılsa mıller nedne ugrassın alır evıne 2-3 bılgısayar bunun tıcaretını yapar.

Bu kumarın bide sen tıklamadan kazananı var..Bu eskidi artık..
Sen hesap açıyosun gugulda..Başkada bişey yapmıyacan..Başkası tıklasın.Sen kazan.:queen:
SÖÖLLÜMM müü?..

Bikerboyz34 kanka sen şimdi keko Pınardan hesap nosunu al, ben müdürden rica ederim yurtdışındanmış gibi 100 dolar geçerler hesaba, sonra keko Pınar iddayı kaybedince 100 dolarda ben vericem dedi ya, etti mi sana 200 dolar?

150 dolarını bana yollarsın, 50'si sende kalsın...

Al sana oturduğun yerde para:cherry:

Hee bende yediydim hemen ::cekic::

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Konuyu Toplam 7 üye okuyor. (7 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
alp_tunay+, BikerBoyz34, muratgergerli, Tequ, Pınarr, forrap+, E_M_R_E_sen

Ahanda polis geldi kaçın...... :queen:

Moderatör (forrap)
Arkadaşlar lütfen bu tür saçma sapan şeyler için başlık açmayınız.Sanki ampulü icat etmiş gibi tepkilerle piyasada yüzlercesi bulunup tek amacı firmaların para kazanması olan işlere milleti yönlendirmeye çalışmayınız.
Ve unutmayınız ki burası bir motosiklet sitesidir,faydalı bilgiler kısmı ve bu sitenin hiç bir kısmı bu tür işler için var olmamaktadır.Kendinizin bile emin olmadığınız şeylere başkalarını yönlendirmeyiniz..
Kilit..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar