Niye öyle yazdığımı söyleyeyim tamam maddi durumun ona el vermiş almışsın fakat senin nedense hep çinlilerin hintlilerin motorlarının iyi olduğuna dair düşüncelerin var fakat o motorlar iyi değil ben kullandım kanunide mondialde iyi değilller o yazıyıda bu yüzden yazdım.ŞİMDİ EGZOZ KONUSUNA GELİRSEK O PARALARI VERMEM DEMİŞSİN VEDE ÜRETİM MALİYETİNDEN ÇOK DAHA PAHALI DEMİŞSİN EVET DOĞRU FAKAT FAYDASI YOK DEMEYİN FUL EGZOZ SİSTEMİ OLURSA ÇOK FAYDASI OLUR.
Niye öyle yazdığımı söyleyeyim tamam maddi durumun ona el vermiş almışsın fakat senin nedense hep çinlilerin hintlilerin motorlarının iyi olduğuna dair düşüncelerin var fakat o motorlar iyi değil ben kullandım kanunide mondialde iyi değilller o yazıyıda bu yüzden yazdım.ŞİMDİ EGZOZ KONUSUNA GELİRSEK O PARALARI VERMEM DEMİŞSİN VEDE ÜRETİM MALİYETİNDEN ÇOK DAHA PAHALI DEMİŞSİN EVET DOĞRU FAKAT FAYDASI YOK DEMEYİN FUL EGZOZ SİSTEMİ OLURSA ÇOK FAYDASI OLUR.
Toplum düşmanı, iş çıkışı eve giderken telefonla oynayanların altına yaptıracak egzoz arıyorum. Ucuz olacak, toplum düşmanı olacak. Tabi takınca uçmakdere falan yalan olacak. Trafik dışında oyar polis![]()
250'lik motorda egzoz sizce güzel,tatmin edici,trafikte arabalara ben de varım demek için yeterli sesi verir mi yoksa hiç gerek yok mudur ? Bir de internete baktığımda akrapovic egzozlar 1200-1300 TL civarında en ucuz.Dün hudson dükkanını gezerken bu egzoza denk geldim.Akrapovic için ucuz bir fiyat değil mi ? Bunu kullanan, gören, duyan bilgisi olan düşüncelerini paylaşırsa sevinirim.
http://www.hudsonderi.com/?urun-15683-ak-004-akrapovic-egzoz
"trafikte arabalara ben de varım demek için yeterli sesi verir mi!" Bu nasıl bir mantıkdır???? abi madem derdiniz arabalara ben de varım demek,korna var KORNA.Baktın araba seni sıkıştırıyor kornaya basarsın.Arabalara ben de varım demek için 250 cc lik motosikletlere egzoz takıp cırtlak,kafa zken bir ses ile insanları rahatsız etmeye ne hakkınız var???? 4 silindirli gibi tok bir ses alamayacağını bile bilee neden 250cc lik bir motosiklete kafa zken bir ses çıkaran egzoz takıp insanları rahatsız edersiniz?? Amaç ne?? arabalar fark etsin mi? kornaya bas.O halde sökün abicim katalizörleri bağırta bağırta kullanın,niye gidip 1000 lira para veriyorsunuz ki!!!
Dostum öncelikle sakin ol3 yıl önce açtığım konuya alıntı yapılınca şaşırdım ben de. Merak etme egzoz takmadım sadece bir araştırmaydı ki zaten mt25'i de satalı çok oldu. O an motoru yeni almanın heyecanıyla araştırma yapmışım sadece. Şu an sağlıklı düşündüğümde 250'lik motora egzoz takılıp, kafa ütülenmemesi gerektiğine ben de katılıyorum. Ama sen yine de sakin ol ve üslubuna dikkat et, iyi forumlar.
Ahahahaha. Kusura bakma ben kasıtlı hortlattım ne olur acaba die :queen:
Çokta renkli olmuş :thumleft:
Üstat benim için de mt 07 sticker, mt 07 egzoz(sesi rahatsız etmeyecek derecede fakat güzel,uygun ) ve mt ön cam konularını hortlatır mısın ?Bu ay senetlerim bitiyor artık sezon da yeni başlıyorken biraz yatırım yapayım yakışıklıma
![]()
Aga ben o konulara girmeyeyim. Zaten hep mt-07 istemişimdir. İçim yanar içim kanar.
Allah gönlüne göre versin. Daha iyilerini almayı nasip etsin diyelim o zaman.
Teşekkürler ama cüzdana bakınca böyle de olur diyor insan![]()
Ben Beylikdüzü-Levent arası gittiğimden ya sahil yokundan ya otobandan gidiyorum. Birde İstanbul içi ziyade şehirlerarası yolları daha stabil ve daha güzel aşabilmek için. Sürekli tam gaz gitmek yerine 120-130 titremeden yarım gazla gitmek istiyorum. 120’de titremeyen alet vardır die biryerlerde die düşünüyorum![]()