MT25 vs R25

Motosikleti
Spontini 110
arkadaşlar sıfır alıyorum çünkü ikinci ellere güvenim yok. benim mt daha çok hoşuma gidiyor ama çevremdekiler r25 daha güzel gözüküyor falan diyor. çok kararsız kalıyorum böyle durumlarda. sizce hangisi? 1 yıllık 110cc deneyimim var.

Motosikleti
aprilia rs457
şehiriçi de kullanacaksan ki illa kullanacaksın trafiğin yoğun olduğu yerde r25 oturuş açısından dolayı bir süre sonra sıkıntı verebilir

ben 6 aydır racing kullanıyorum sıkıldım naked düşünmeye başladım sırf bu sebepten, ancak uzun yolda rüzgar patlaması olmaması ve kafa sallama yapmaması nedeniyle racing daha önde

uzun yolda gögsümü depoya yaslayıp rahat rahat kasmadan gidiyorum nerede ilçe girişine girip araçlar çoğalıp trafik akışı yavaşladı mı o şekilde duramayıp haliyle daha dik oturmaya başlayınca eğiklikten dolayı bir süre sonra sıkıntı başlamakta.

Motosikleti
Spontini 110
şehiriçi de kullanacaksan ki illa kullanacaksın trafiğin yoğun olduğu yerde r25 oturuş açısından dolayı bir süre sonra sıkıntı verebilir

ben 6 aydır racing kullanıyorum sıkıldım naked düşünmeye başladım sırf bu sebepten, ancak uzun yolda rüzgar patlaması olmaması ve kafa sallama yapmaması nedeniyle racing daha önde

uzun yolda gögsümü depoya yaslayıp rahat rahat kasmadan gidiyorum nerede ilçe girişine girip araçlar çoğalıp trafik akışı yavaşladı mı o şekilde duramayıp haliyle daha dik oturmaya başlayınca eğiklikten dolayı bir süre sonra sıkıntı başlamakta.

istanbuldayım şehir dışına fazla çıkmıyorum ama çıkadabilirim mtyi alinca

istanbuldayım şehir dışına fazla çıkmıyorum ama çıkadabilirim mtyi alinca
Şehirler arası yolda beni şuan rahatsız eden durum oturuş pozisyonundan daha çok rüzgar yemek naked daha kötü oluyor tabi önüne cam vs. takmazsan ama İstanbul gibi bir yerde MT25e koruma demiri vs. takıp daha rahat kullanımıyla MT25 derdim ben

Uzun yolu 110 120 gibi hızlarda yapıcaksan mt üzmez ama r25 bence kesinlikle daha yakışıklı.

Motosikleti
D400
dostum 2sinin sürüş tarzı bile aynı değil.

mt25 daha rahat bir alet ayrıca

kimisi naked cıdır kimisi racing , kişinin tercihidir. başkasının fikri olamaz, benim tavsiyem 2 motora da oturmak , test sürüşü imkanı varsa kullanmak, bence böyle en sağlıklı kararı verebilirsin.

mesela ben kendimi nakedcı sanardım pulsara bindim yıllarca sonra skuter aldım dünya varmış dedim, daha vitesli motor kullanmadım. ama önceden hiç skuter kullanmamıştım.

aynı motor farklı tarz. hangi tarz motor kullanmak istediğine kendin karar ver, dışarıdan görenlerin beğenip beğenmemesi umurunda olmamalı.
yeşil renkli bir bugatti alsan, şahin bile alamayacak parası olan tipler gelip neden siyah almadın derler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar