Mt25 Lastik Önerisi

Mt25 kullanıcısıyım şuan kullandığım lastikler kabak değil ama çok dandik yani 1 2 3.Vites hiç bozmadan yanyan gidebiliyorsunuz teker deseniz imkanı yok sarmaktan başka bişey yapmıyor virajlarda düşme hissini ensenizde hissedebilirsiniz fren deseniz sizi daha çok hızlandırıyor. Rosso 2 düşündüm fakat mc50 ile arasında kaldım aralarında da sağlam bir fiyat farkı var agresif bir kullanıcıyım sizce ne önerirsiniz? Bu ikisinin alternatifi bildiğiniz f/p lastikte önerebilirsiniz dediğim gibi kuru havalarda yeri sağlam tutsun agresif kullanımda sarma yada kayma yapmayacak bir lastik:)

Daha önce sport forcelu mt25 e bindim inanılmaz güven veriyordu fakat çok pahalı:(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Teker yapmak cok guzel, keske ben de yapabilsem. Hele o şehiricinde arabaların arasından gecerken tekere alıp sana bakıslarını izlemek yok mu , off ..

mc 50 almayında ilk 3 bin km güzel sonra ısınana kadra mermer üstünde gider gibisiniz

mc 50 almayında ilk 3 bin km güzel sonra ısınana kadra mermer üstünde gider gibisiniz

Bende 6.000 km kullandıktan sonra ortasının sertleşip kaydırmaya başladığını görünce sökmüştüm.

Forumda bir iki kişi daha 6.000 km sonra kaydırdığından bahsetmişti.
Bizzatta yaşadıktan sonra, bu 6.000 km den sonraki tespitler enteresan gelmişti bana.

Tommygun da MC50 kullandığını, galiba 10.000 km sonra kaydırmanın başladığını söylemişti.

MC50'nin kısa sürede özelliğini yitirmesinin nedeni ne acaba?

6 bin kmdir kullaniyorum lastik çok yumuşak yeri sakız gibi tutuyor erken bitiyorsada onemli degil benim için güvenlik önemli yeri okadar tutuyorsa çabuk bitmesi bencede mantıklı uzun vadede belli olur diye düşünüyorum.

6 bin kmdir kullaniyorum lastik çok yumuşak yeri sakız gibi tutuyor erken bitiyorsada onemli degil benim için güvenlik önemli yeri okadar tutuyorsa çabuk bitmesi bencede mantıklı uzun vadede belli olur diye düşünüyorum.

yakıt tüketiminizi ne kadar etkiledi eski lastiğinize göre?

Ortalama 3 4 ay sonra satıcam zaten yapıcağım km 4 5 bin bilemedim

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:50 ----------

Bende 6.000 km kullandıktan sonra ortasının sertleşip kaydırmaya başladığını görünce sökmüştüm.

Bizzatta yaşadıktan sonra, bu 6.000 km den sonraki tespitler enteresan gelmişti bana.

Tommygun da MC50 kullandığını, galiba 10.000 km sonra kaydırmanın başladığını söylemişti.

Yıpranmadan öncesi nasıldı tutuşu vs

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

Doğrudur abi, aşağı yukarı o civarlarda lastiğin huyu suyu olumsuz anlamda değişiyordu.

Mitas'ta yama tutmama ben de yaşadım da..
Mitas'a pahalı diyorsan, iyi lastik falan arama boşuna.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Mt25 kullanıcısıyım şuan kullandığım lastikler kabak değil ama çok dandik yani 1 2 3.Vites hiç bozmadan yanyan gidebiliyorsunuz teker deseniz imkanı yok sarmaktan başka bişey yapmıyor virajlarda düşme hissini ensenizde hissedebilirsiniz fren deseniz sizi daha çok hızlandırıyor. Rosso 2 düşündüm fakat mc50 ile arasında kaldım aralarında da sağlam bir fiyat farkı var agresif bir kullanıcıyım sizce ne önerirsiniz? Bu ikisinin alternatifi bildiğiniz f/p lastikte önerebilirsiniz dediğim gibi kuru havalarda yeri sağlam tutsun agresif kullanımda sarma yada kayma yapmayacak bir lastik:)

Agresif kullanıyorsanız lastikte uzun ömürlü olmasına aldırmayın, zaten lastiğin ömrü kadar ömrünüz kalmayabilir agresif sürerek.
Sürüşünüzü düzeltin, düzgün bir eğitim alın, sonra da en iyisinden lastik alıp yaşlanınca da motor sürebiliyor olun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Agresif kullanıyorsanız lastikte uzun ömürlü olmasına aldırmayın, zaten lastiğin ömrü kadar ömrünüz kalmayabilir agresif sürerek.
Sürüşünüzü düzeltin, düzgün bir eğitim alın, sonra da en iyisinden lastik alıp yaşlanınca da motor sürebiliyor olun.

Yanarsınız :)

Mitasa değil rosso 2 biraz pahalı aralarında 800 tl fark var hangisi daha mantıklı onu sordum

Muhtemelen Brezilya üretimi Rosso 2 o bulduğun. Fiyatını kenara koydum, Sport Force+, Brezilya üretimi Rosso II'den daha iyi bir lastik zaten. İkisini de kullandım, çok net daha iyi,

Mitas Sport Force+ alınabilecek en uygun fiyatlı yüksek tutuşlu lastik.
Ömrü kısa, bunu da unutmamalı. 5binde hissedilir düşüş başlıyor. Ben XJ6'da 8bin görmüştüm, 8bin'den sonra da tatile çıktım, bitikti ama ilk haline göre. MT-25'te biraz daha fazla gider tabii.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar