Sarı site :1272523137MT07 ABS değer evet fakat o fiyata temizini bulmak, israilden toprak almaktan daha zor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu söylediğinizi rica etsem detaylandırır mısınız, anlayamadım.
osman emmi göremıyorum attığın resmi, daha dorusu şuana kadar attığın hiç bi fotoyu göremedim. Tıklanamaz durumda.
üstadım eski model maalesef bakmıyorum. 2020 üstü bakıyorum.Sarı site :1272523137
Gen 1 de en temizi diyebiliriz. Düşünürseniz yazın uygulama üzerinden)
evet onu da düşündüm fakat onun da piyasayı ölü. Her ne kadar yatırım amaçlı bakmasam da Allah korusun acil bi durumda satıp nakite çevirebileceğim bir alet olmasını istiyorum.Cbr 500 tarzı bişey düşünürseniz tercih edilebilir. Piyasası ölü zaten uyguna denk getirirseniz değer.
Bi daha bak.osman emmi göremıyorum attığın resmi, daha dorusu şuana kadar attığın hiç bi fotoyu göremedim.
Hemen satayım düşüncesinde motor alacaksanız belli modeller dışında bakmayın zaten, örnek R25.osman emmi göremıyorum attığın resmi, daha dorusu şuana kadar attığın hiç bi fotoyu göremedim. Tıklanamaz durumda.
üstadım eski model maalesef bakmıyorum. 2020 üstü bakıyorum.
Duke 390 düşündüm fakat yok batıyo bilmem ne muhabbetleri çok canımı sıktı.
Valla arkadaşlar bilmıyorum napıp ne alacağımı, çok ortada kaldım.
evet onu da düşündüm fakat onun da piyasayı ölü. Her ne kadar yatırım amaçlı bakmasam da Allah korusun acil bi durumda satıp nakite çevirebileceğim bir alet olmasını istiyorum.
acil bi durum söz konusu olmadığı sürece en az 3 yıl satmayı düşünmüyorum.Hemen satayım düşüncesinde motor alacaksanız belli modeller dışında bakmayın zaten, örnek R25.