Mt25 debriyaj sorunu

Arkadaşlar merhaba dün işten eve geçerken motorsikletimde bi farklılık olmaya başladığını sezdim debriyaj kolu önceden biraz daha ileride almaya başladı yani debriyajı bıraktığımda hemen kavrıyordu şuan ise debriyaj kolunun bitmesine yakın motorsiklet yürümeye başlıyor durumu bikaç kişiye anlattım kimi debriyaj balatası kimisi de debriyaj ayarı diyor bu halde kullanmak istemedim en yakın tamirciyle aramda 20 km mesafe var bu şekilde götürmeli miyim ? Ve sizce tahöini arıza nedir ve masrafı nedir ? Teşekkürler.

tamirciye gidecek bişi yok. debriyaj manetinin yanındaki somundan kavrama ayarını değiştirebilirsin.

Manetin yanındaki dişli en sıkı halde diğer yandan motor kapağının üstündeki ayar ile hiç oynamadım

İste cember olani sağa dene sola dene gevşet sonra diger silindir gibi olani sola dogru çevir

Sonra tekrar çemberi sık

İnstagram hesabini gönder yapılış videosunu yapip gosteriyim sana

Tel su aldıysa kopmaya başlamış olabilir onun dışında debriyaj ayarıyla yapılmayacak bir durum değildir.

125lik motor haklıymış ne sıkı ne gevşek olması gerekiyormuş biraz kurcaladım düzeldi herkese teşekkür ederim arkadaşlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar