Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar ya ben sizlerdeki bu MT 25 sevdasını anlamıyorum ya, bana hiçbir güç bu eski teknoloji, göze eski gelen, kızılay dağıtmış gibi herkesin altında olan, düşük devirlerde ağır kalan bitik motoru aldıramaz, ayrıca deli gibi yakmasını hiç saymıyorum bile. Ben iki ay önce 250cc'lik neredeyse tüm motorları araştırdım, en son Honda CB250R ile KTM Duke250 arasında kaldım. Yılarrdan beridir içimden atamadığım KTM sevdasına yenik düştüm. DUKE 250 aldım.
İyiki de almışım. Sebepleri:
Vites geçişleri şıkır şıkır.
Motor yakmıyor kokluyor resmen bazen ne ara yakıt aldığımı unutuyorum.
Düşük devirlerde çok seri, bazen ürkütüyor bile.(tek silindir olmasından kaynaklı)ama adamlar tek silindir işini beceriyorlar kim ne derse desin.
kaydırmalı debriyaj var istesende vites düşürdüğünde motor safalamıyor.
ABS efsane çalışıyor.
Ve bana kalırsa şuan piyasadaki en güzel kasaya ve görüntüye sahip olan motorlardan birisi.
MT25 Hava civa almayın artık şu motoru.
ya valla insanlar bir tuhaf. Arkadaşım sen o motoru seviyorsun diye herkes o motoru mu sevmeli. Sen o motorun performansını beğeniyorsun diye o motoru mu almalı. Ben sırf tipi için bile duke almam mesela. He bu demek değil ki bu doğru bir tespit. Benim beğendiğimi herkes beğenmek zorunda değil,senin beğendiğini de herkes beğenmek zorunda değil. İnsanları beğendiğiniz motora özendireceksiniz diye bu tavıra gerek var mı ? Hadi diyelim dediğiniz gibi herkes duke aldı yakıttan tasarruf vites geçişleri iyi vs. Kızılay dağıtmış gibi deyip başka motora mı bineceksiniz ?