Mt25 ...bmw g 310r...cb250r.. Lütfen yardım.Motosiklet tavsiyesi tecrübelerinizi bekl

Hayırlı olsun güzel tercih yaptın. Hangi rengi aldın? Yeni modellerde biraz renklendirmiş honda. :)

Çok sağol dostum...amortisörler sarı olmuş çok tatlı...herkes kırmızıyı istiyormuş..
Ben de gözümü alamadım kırmızıdan ama geleceği bozmadım siyah aldım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------

Hayırlı olsun güzel tercih yaptın. Hangi rengi aldın? Yeni modellerde biraz renklendirmiş honda. :)

On amortisör sarıya boyanmış
Çok teşekkür ederim
Umarım memnun kalırım
Kırmızı olan acayip parlıyor metalik tatlı bir bordo ama ben geleneksel takıldıgım için siyah aldım ancak 1 saat sürdü karar vermem

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:28 ----------

Güle güle, kazasız belasız kullanın :cat:

Teşekkürler tengri

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:29 ----------

Teldeki fotoyu buraya atamıyorum
Yapabilseydim gosteriridim

Suzuki nin 125 liği var süpersport şeklinde sıfırı 18-24 bin arası donanıma göre opsiyonlu ona göz atsana

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ben gümüşünü seviyorum yeni neo cafe serisinin...

Teşekkürler kardeşim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:09 ----------

Suzuki nin 125 liği var süpersport şeklinde sıfırı 18-24 bin arası donanıma göre opsiyonlu ona göz atsana

125lik beni kesmez kardeşim.zaten aldım motoru ama sağol desteğin için

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:10 ----------

Ben gümüşünü seviyorum yeni neo cafe serisinin...

Ben de acayip şekilde kırmızı ve siyah arasında kaldım aslında rengim her zaman siyahtır motorda stressiz tarz olusturabiliyorsun her kıyafete uyuyor
Ama o bordo koyu ve metalik boya insanı hipnotize ediyor az kalsın onu alıyordum direkten döndüm...
Tabi zevkler kimisi çilek sever kimisi kiraz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar