Sayın Blackeagletr kusura bakma ama sanki biraz işkembeden atmışsın gibi geldi, benden geçemedi demişsin a) alıp taktıdınmı?Kullanıp eskittinmi? eskitmeden çıkarıp attınmı? Hiçbir motorcu yerli malı olduğu için parasını sokağa atmaz Anlas malı lastikler şu anda orta üst segmentte alınacak F/P ürünü en iyi lastik,çift hamurlu yumuşak ve yerde tutunan bir lastik Michelin/Pirelli/Metzeler lastikler sanki markalaştıkları ülkelerdemi imal ediliyor?Ben kendi motorumda Winthergrip 2 kullanıyorum gerek yol tutuş ve gerekse virajda çok güzel performans sergiliyor .
Sen kusura bakma hocam ne demek, benim baştan buraya posta koyar gibi varımı yoğumu dökmem lazımdı ki, işkembeden atmışsın gibi bir yargı yemeseydim
-2 bin km kadar Anlas MB80 kullandım. Kuruda iyiydi, ıslakta leşti. 150cc motor ıslakta buz pateni yapıyordum. Pirelli ile değiştirdim.
-Yanlış hatırlamıyorsam NR 25'ti, yaklaşık 10 bin km kadar kullandım. Kuruda iyi ıslakta leşti, sattığım motorla gitti.
-Motosiklet değiştirme sürecimde motorsuz kalıp otobüse binmemek için bir haftalığına arkadaştan ödünç aldığım Pulsar ile yaklaşık 500km yaptım, üstünde 3 aylık Tournee vardı. Kuruda iyi, ıslakta leşti. Yağmurlu günde bir kere kullandım, sonraki yağmurlu 2 gün otobüsle gittim.
İyi lastiği de çok iyi bilirim, şuan oturdum, üşenmeden saydım, sadece kendi motorlarımla 16 farklı marka/model lastik kullanmışım.
Valla açıkçası, öyle öldürene kadar eskitmeme gerek yok, lastiğin en verimli döneminde benden geçemediyse, ne diye eskitene kadar kullanacağım

Bakarım 500-2000km arası, güven vermezse yallah derim. Rodajı anlarım da, eskiyince mi performansı artacak ?
Marka fanatiği değilim, Metzeler Me22'de ıslakta leşti, Sava MC20'de leşti ıslakta, hatta Sava MC20 Anlas'tan bile beterdi. Ama Sava MC32, Metzeler, Michelin, Pirelli de dahil kullandığım en iyi lastikti, karda bile işe gittim geldim sayesinde.
Velhasıl kelam, Anlas Marka 2 modeli kendi motorlarımda kullandım, 1 modeli de emanet motorda 500 km kullandım.
BENDEN GEÇEMEDİ demek için fazlasıyla yeterli, şans vermek için saçacak param kalmadı Anlaş'a
Wintergrip 2'yi hiç denemedim ama, bu kadar tecrübeden sonra lafa söze güvenip denemeden almam.
İsteyen istediğini alsın, istediği markayı hissesi gibi savunsun. Ben tüketiciyim, beğenmezsem acımam eleştiririm de, tercih etmem de.
Vesselam,