mt25 aldım ama

Motosikleti
Spontini 110
arkadaşlar 5-6 ay Spontini 110 deneyimim var. Vitesli motor kullanmayı biliyorum ama aktif olarak kullanmıyorum. Pazartesi MT-25’i bayiden almaya gidiyorum. Sizce tek başıma sürebilir miyim yoksa yanımda deneyimli birini götürmem daha mı mantıklı?

İllaki acemilik olacaktır. Tecrübeli ancak aklı başında bir sürücü ile gidip motosikleti getirmeniz daha mantıklı olur. Rodajı yeni başlayacağı için hemen iki kişi binmezseniz daha iyi olur. Sakin yerlerde biraz yeni motosikleti tecrübe edip sonra trafiğe çıkmak sizin ve yeni motosikletinizin açısından daha güvenli olacaktır. Scooterde frenleri iki elle kullanmaya alıştınız. Yeni motosiklette bilhassa arka fren ayak uyumunu yakalamak biraz zaman alacaktır. Hayırlı olsun. Keyifle sürmek nasip olsun inşallah.

Motosikleti
Spontini 110
İllaki acemilik olacaktır. Tecrübeli ancak aklı başında bir sürücü ile gidip motosikleti getirmeniz daha mantıklı olur. Rodajı yeni başlayacağı için hemen iki kişi binmezseniz daha iyi olur. Sakin yerlerde biraz yeni motosikleti tecrübe edip sonra trafiğe çıkmak sizin ve yeni motosikletinizin açısından daha güvenli olacaktır. Scooterde frenleri iki elle kullanmaya alıştınız. Yeni motosiklette bilhassa arka fren ayak uyumunu yakalamak biraz zaman alacaktır. Hayırlı olsun. Keyifle sürmek nasip olsun inşallah.

teşekkür ederim sağ olun arkadaslarda isinde gücünde gelirler mi emin değilim. gelmezlerse iş bana kalacak.

O vakit çok sakin ve temkinli olmakta fayda var. Mümkünse yolu uzatacak da olsa trafiğin daha sakin olacağı güzergahları kullanırsınız.

Motosikleti
KTM 250 Adv
2.000 TL’ye çekiciler evine getirsin, sağ salim park et. Hiç ama hiç risk alıp kendin getirmeye çalışma hele de acemiysen. Boş yere pişmanlık yaşama dostum çizilse bile canın gider.

Motosikleti
SYM Wolf SB 250 NI RKS Freccia 150
hayırlı olsun. ilk başta biraz zorlansan da, alışman çok kısa sürecek. sadece temkinli olmakta fayda var.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hangi ilde yaşıyorsun. belki buradan yardımı olabilecek biri çıkar.
bu arada hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız kullan(y)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar