MT03 Alacağım ???

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi bu sitenin alayı ya çinli ya kurye motoru kullanıyor rezil yaaa

Fazer tip olarak hoşuma gitmiyor , gösterişli bir motor değil , yorumlarınız için teşekkür edeirm , peki verdiğim videodaki egzozu nereden temin edebilrim türkiyede satan varmı ?

selam arkadaşım fazer ile mt 3 karşılaştırma sakın dağlar kadar fark var granajsız ve siperliksiz motor sakın kullanma 120 den sonra o kadar rüzgar alıyorsunki çok kötü etkiliyor.Mt 3 daha küçük bir makina fazerın yanına bile yaklaşamaz haberin olsun.İkisinide süratli kullan anlarsın çüzzzzzzzzz:pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:24 ----------

Alayı derken tümeni tugayıda mı kasteddin:queen:Daha makina görmedin herhalde Fazer 2004 sarmaya gelme ama sarma ye tadı güzel olur sazan da fena olmaz hani....:pr:

Gürsel Abi arkadaşı elleme rüyasında reyzing sürüyodur bu.

Mt-03 alacak vatandaşa da motoruyla keyifli sürüşler diliyorum. 4 silindir sevdasını yüreğimizde yaşayalım diyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
istatistik yapmak şazım kac kısı fazer kac kısı 150 cc sınıfı vs ve dıger motorlar.. avatarında yazan motorlara kac kısı sahıp acaba aslında bır forum acıp ruhsat fotokopisi ile üye almak lazım. hem kımse atıp tutmaz bende bu su var dıye hemde hakaret vs olmaz sitede herkesin adı sanı bellı olur

insanın motosikletinin cc si o insanın kalitesini göstermez .... bu sitenin alayı çinli yada kurye motoru kullanıyor diye rezil olmaz ...kimse ruhsat fotokopisi göstermek zorundada değil ... yaz adını sanını , ekle bir videonu, resmini vsss .. biz tanıyalım seni ?? tüm bilgilerin bomboş

Son düzenleme:

sen nerelerde takılıyosun ya bi adres ver bakıyım bi göreüşelim :) :queen::queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:16 ----------

insanın motosikletinin cc si o insanın kalitesini göstermez .... bu sitenin alayı çinli yada kurye motoru kullanıyor diye rezil olmaz ...kimse ruhsat fotokopisi göstermek zorundada değil ... yaz adını sanını , ekle bir videonu, resmini vsss .. biz tanıyalım seni ?? tüm bilgilerin bomboş

buraya bunu yazan adam adammı şey pardon şahsiyet insan kalitesini anlayacak kapasitede değildir zaten :) :rendeer::wiinkk:

nasıl bi forum bekliyodunuz nacre bey? hemen oluşturalım isterseniz !!!!!!!!!!

yok şimdi bende şu var bu var diye hava atacak ya .... ( ki bir motoru varsa ) ... boş bir muhabbet ayıptır ... çinli olur ,japon olur , mobiliet olur yeterki insan insan olsun !!!!!

Biz motosiklet.net ailesi olarak Üyenin adamlıgına bakarız altındaki motora degil...

Çok Adam gördüm altında motosiklet yoktu, çok motosiklet gördüm üstünde adam yoktu...

Bence sen sat altındaki motoru git bir kaykay al sende kurtul bizde senden kurtulalım :)

çinli

bende bana kim sponsor olacakda elimdeki ÇİN-CONU satıp yerine CAPON motoru alacağım diyordum :))

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:20 ----------

dostum önemli olan boyu değil işlevi:wiinkk:

yorumuna bayıldım kanka

bunda bırak motoru bisikleti bile yok heralde avatarı bomboş bende bmw ducati filan var sandım da böyle atıp tutuyo diye düşündüm

büyük ccler öne küçük ccler arkaya, japonlar öne çinler arkaya... :) Kredi kartında 5000 liradan az limiti olanlar da yazmasın... :).....

İkitekere kullanmaksızın ilgi duyuyor olması bile o kişinin yazdıklarına değer vermem için yeterli sebep.
Genelde çok rahat motor değiştirebilen insanlar çoğu zaman altlarındaki makinanın içinde ne olup bittiğiyle pek ilgilenmiyor. Her kuruşunun hesabını yapmak zorunda olan insanlar sahip olduğu yada hayal ettikleri makinayı belki kullanandan bile fazla inceliyorlar, tanımaya çalışıyorlar.
Hangi amaca yada sonuca ulaşmak için çincilere "rezil" dediğini anlamadım ben arkadaşın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar