MT03 Alacağım ???

Ehliyetimi almak üzereyim ve bir kenarda biriktirdiğim param var yaklaşık 11.000 tl , egzoz seslerini dinledim kendi sesi çok tatmin etmesede akrapoviç ile güzel bir sesi var sormak istediğim sorular

mT03 sahiplerine gelsin bu sorular
-Motorunuzdan memnunmusunuz ? Işıklardan kalktığınızda yani ani hızlanmalarda motorun hızı nasıl seri mi vs ?
-Egzoz almak istesem Mt01 in sesi gibi bir ses elde etmek için nee marka bir egzoz önerirsiniz.

MT03 için sitede bir topik var. Eğer okumadıysan tavsiye ederim.
Cevabını alamadığın soruların olursa yeterli cevaplar gelecekdir. :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:10 ----------

MT03 için sitede bir topik var. Eğer okumadıysan tavsiye ederim.
Cevabını alamadığın soruların olursa yeterli cevaplar gelecekdir. :cat:

http://www.motosiklet.net/forum/mot...-03-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html

hocam tamamını okudum , fakat 2008 topici uzun süreli kullananların yorumlarını bekliyorum.

Fazer'dan önce 22000km kadar kullandım.
- Motorumdan çok memnundum.
- Ani hızlanmaları Fazer'dan bile daha iyiydi.
- MT01'in Akrapovic'li sesi gibi bir ses alman için MT01 alman gerekir. Mt03'ün Akrapovic ile sesi aynı XT660X/R sesi ile aynı.
Topic'de MIVV marka egsozlarla ilgili bilgi var. İstersen onları incele. Benim favorim MIVV Suono idi.

ben olsam o paraya FZ6 naked alırdım .. sonuçta 4 silindir , egsoz değişimi ile alacağım ses daha keyifli olurdu :silent:

Bana hız motoru değil gösteriş motoru lazım :) Ayrıca uygun fiyat ayrıca kırmızı ışıkta hızlanışıyla herkese baktıracak bir motor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:52 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=fcdgnwO0bOg&feature=related
buradaki doygun ses çok hoşuma gitti , bu egzoz u nasıl temin edebilirim ? Ayrıca hızlandıktan sonra motor teklemeye başlıyor onu neden yapıyor acaba ?

Son düzenleme:
100 km ye yaklaşık 6 saniyede çıkabilirsin ( dikkat et motoru kafana geçirme) . Ama 170 son sürattir. Zaten ön cam olmadığından 130 dan sonra yelken gibi şişersin. Titreşimlidir ama rahatsız etmez. Ben bu yaz 11000 km yaptım, uzun yolda çok yormuyor, caddede havalı. Ben memnunum ama herkesin tarzı farklıdır. Mt03'ünü üç kuruşluk fazere değişen de olmuştur ( taş yerini buldu mu acaba :) :) )

Son düzenleme:
fazer alırsan sese renge her bişeye doyarsın...MT03 neymiş...traş makinası...

Fazer tip olarak hoşuma gitmiyor , gösterişli bir motor değil , yorumlarınız için teşekkür edeirm , peki verdiğim videodaki egzozu nereden temin edebilrim türkiyede satan varmı ?

egzoz seslerini dinledim kendi sesi çok tatmin etmesede akrapoviç ile güzel bir sesi var sormak istediğim sorular

]

işin içine zevk ve görsellik girince bize laf düşmez ama MT03 le fazeri kıyaslamak zaten hatadır...hem teknik anlamda hemde görüntü açısından...motordan anlamadığın her halinden belli...anlamış olmanı beklemiyorum...beklentilerin farklı belkide...paran vardır benim dediğimi almadığın içinde eleştirmiyorum...bu işleri bilmeden sese takıp 11 bini bağlıyorsunuz ona yanıyorum...para direkt çöpe yani...ama para senin...istediğin gibi harcama özgürlüğün var...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:29 ----------

gösterişli bir motor değil , ]

98 hp öyle bir gösteriş yaparki ne olduğunu anlamazsın yolda...

fz6 yani fazerin kafa grenajsız naked versiyonu mt-03'e sestede , hızdada bin basar :)

kendinizi hangi motorun üstünde daha mutlu hissediyorsanız onu alın...

zevk meselesi işte ... tek silindir - 4 silindir

:) :) taş yerini buldu

usta 9 milyora z 750 s alabilirdim...çok temiz ciğeri temiz derler ya...ama çapım bu motora müsait dğeil...haddimi bildiğim için almadım ...kısa bir süre önce...sonra para yalan oldu harcadım...

kawasaki er 6 f yada n en güzel motor hızlı seri gösterişli az yakar çok kaçar mt3 e o para verılmez tek sılındır

usta 9 milyora z 750 s alabilirdim...çok temiz ciğeri temiz derler ya...ama çapım bu motora müsait dğeil...haddimi bildiğim için almadım ...kısa bir süre önce...sonra para yalan oldu harcadım...

abi nasip yaw.. ama z750 gerçekten hırçın bi makina ... demekki hakkında böyle hayırlıymış .... :wiinkk:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Arkadaşım o paraya FZ6 yada GSR600 falan alırsın, egzostlusundan hemide. Açarsın gazı inletirsin.

Seninkisi ciden tarz işi olmuş, ben de farklılık yaratmayı sevenlerdenim ama bu biraz mantıksız olmuş. Umarım sonra pişman olmazsın. Fazerin tip olarak beğenilmemesini bir derece anlarım ama Metehan'ın da dediği gibi 98 hp dene bişey var, yapmayın Allah aşkına.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar