öncelikle ortalığı galyana getirmek gibi bir düşüncem yok baştan belirteyim...
ama bizim polisimiz değilmi her konuda zorluk çıkartan her konuda yine saçma tutarsız davranan ... polis görünce ben yolumu değiştiriyorum üstüme başıma çeki düzen veriyorum niye aman uğraşmayayım diye...
geçen yaz izmirde sorgusuz sualsiz bir çok kişiye ceza yazılmış... nedeni valinin özel emri ve dur ihtarına uymayan bir racing çinin polisi ezmesi... kaldırımdaki motora ceza sonrasında bir arkadaşa motorun üzerindeki çantalar yüzünden yazılmış aynı arkadaş diretince nasıl yazarsın çantaya ceza diye arkasında bulunan eşi içinde ceza yazmış aynı polis neymiş ruhsatta 1kişi taşınabildiği yazıyormuş...sonra pul llar egzosa yapışık olmadığı için yine bir ceza daha ki bu insan eşiyle kaskları takılı bütün evrakları tamam bir insan...
daha da işin gerçeği senelik belirli bir oranda ceza yazmaları gerekiyor gelir olarak...dikkat edin ekip otoları kavşaktadır memurlarsa ortalıkta yoktur muhtemelen bir yerde çay içiyorlardır bütün sene böle yatınca açık çıkıyor tabii hesaplarda sonra bir yükleniyorlar cezaya hesabı tamamlamak için artık kime ne yazarlarsa...
burda anlatamıyacağımda 10larca rezillikte var... şimdi gel güven bir derdin olunca git anlat yardım iste...zihniyet değişmediği sürece değişmez bu mevzular
emniyet teşkilatı gibi bir kurumun modern,insanlara saygılı,kültürlü,her türlü donanıma sahip insanda sığınılabilicek güvenebilinecek bir his yaratan kurum olmasını diliyorum..
çenem açıldı bir maduriyetimi de yazayım madem
izmir halkapınar da büyük bir plaza var hepiniz bilirsiniz..motor bakmaya gidicez ben ve bir arkadaşım.tam plazaya girdik.motorlu 2yunus yaklaşıp koşan birilerini görüp görmediğimizi sordu hayır dedik. belliki bişiler bir hareketler vardı..
neyse işimzi bitirdik otobüs duraklarında oturup fiyat değerlendirmesi yapıyoruz derken bir polis gelip bizi ekip otosuna davet etti kıramdık gittik

içerde otururken telsiz den şüpheli şahıs tanımı yapılıyordu.ve şahıslar tıpa tıp bizdik

arkadaşım tıp fakültesi öğrencisi bense müzik öğretmeniyim çocuğun suratı bembeyaz oldu

eywah çocuk gidicek dedim korkudan

bir anda 20-25 polis etrafımızı sardı ordu gibiydiler..bizi karakola götürdüler sonra unuttular hergelen polis ne işiniz var diyo biz bilmiyoruz diyoruz sonra fırça yiyoruz ama bilmiyoruz gerçekten niye orda olduğumuzu bir kaç saat orda madur madur durduktan sonra bir polis geldi özürdileriz arkadaşlar kusurabakmayın olur böyle arada bir diyip saldı bizi...
şimdi gelde polisi görünce kaçma

hayır bişi değil arkadaşın babası görevli albay benimde eniştem başbakan la çalışıyor şeytana uyup alo desek ordaki insanlar ekmeğinden olucak. ne bizim bu hareketimiz doğru olurdu nede onların yaptığı doğruydu...sedace zihniyetin değişip emniyet kurumunun çıtasını yükseltmek gerekiyor sonuçta bana göre polis olmak doktor olmak kadar önemli ...