cuma gecesi 1000 km yol katederek fuara ulaştım,
c.tesi gecesi redbo'ya gelmeden önce istiklalde bi kaç volta attım , iki kiliseye girip oturdum dinlenmek için ayin dinledim sarmadı çıktım, tramwaya asıldım (sözlü diil normal bildiğiniz tutunma eylemi), ardından gece yarısına kadar buluşma mekanımızda çok keyifli saatler geçirdim ordan ayrıldıktan sonra ee taksime ayak basmışız sabahı orada ettim, pazar geceside izmire yolculuk.
standart yaşam fonksiyonlarım bu gün yerine gelebildi ve yenilenen enerjimle nihayet topik okuyup msj yazabiliyorum.
harika bir istanbul haftasonusu oldu herkese teşekkürler, izmirden selamlar
sizleri nerdeyse motosikletten bile daha çok seviyorum :rendeer:
tşkr ederim tuçi, zaten gelir gelmez senin resminden model verdim aynından bi anahtarlık yaptıracam çok şirin bişi olacak hep cebimde taşıyacam. :rendeer:
tamam forrap olduğunu tahmin etmiştim :cat: sağol mete_han bu arada
cuma gecesi 1000 km yol katederek fuara ulaştım,
c.tesi gecesi redbo'ya gelmeden önce istiklalde bi kaç volta attım , iki kiliseye girip oturdum dinlenmek için ayin dinledim sarmadı çıktım, tramwaya asıldım (sözlü diil normal bildiğiniz tutunma eylemi), ardından gece yarısına kadar buluşma mekanımızda çok keyifli saatler geçirdim ordan ayrıldıktan sonra ee taksime ayak basmışız sabahı orada ettim, pazar geceside izmire yolculuk.
standart yaşam fonksiyonlarım bu gün yerine gelebildi ve yenilenen enerjimle nihayet topik okuyup msj yazabiliyorum.
harika bir istanbul haftasonusu oldu herkese teşekkürler, izmirden selamlar
sizleri nerdeyse motosikletten bile daha çok seviyorum :rendeer:
Bizde bir o kadar seni seviyoruz:rendeer:
karmacomam ekürim,valla olur.Bu İstanbul lular zaten hiç başlık açmayı bilmiyorHiç egzotik isimler veremiyorlar başlıklara..
Bi İzmir li eli değse fena olmaz tabi
" Kız kulesinden kız kaçırıyoruz","Haliçte çay iç buluşması" "taksim de taksim yok ama motorum var" buluşması vs. gibi başlıklar canlandı hemen gözümün önünde..
İztanbul zaten bundan sonra sık sık görüşecektir,bundan eminim :wiinkk:İade-i ziyaret sırası onlarda zaten![]()
Beni sevmiyon mu?..... :silent::silent::silent::salut::salut::salut::salut::salut:
Ooo bir dakkkka herkesi alındırmaya gerek yok o zaman
Hemen bir formül bulayım ben...::melek02:
Hepünüzü tüm Mt yi seviorum![]()
:flower::Bizde senü seviyoz apticik :rendeer:
Katılan tüm arkadaşların ayağına sağlık,İzmir MT en kısa zamanda görüşmek üzere bekleyin geliyorum:rendeer::rendeer::rendeer:
Politikayı düşünüyor musun
Bence düşün:cat:
Evet Tuncer seninde söylediğin gibi moderatör sayımız sizinkinin birkaç katı ama organizasyon yok malesef...
Sen bizi hiç uğraştırmasanda biz seni İstanbul'a transfer etsek olmazmı yaw...:queen: