[MT - Trakya] 6 Temmuz İğneada Gezisi

Geziye katılacakların listesi.

• Kullanılan toplam oy
    14
5-6 Temmuz Tarihlerinde iğneadaya gezisi yaparmıyız?
Gelmek isteyenleri bekleriz.
Trakya MT herzamanki gibi yanımızda :cat:
İstanbul MT Çanakkale MT Sizleride bekliyoruz.. :queen:

abi o gün pazara denk geliyorsa gitmeyi düşünüyorum ama bakalım.. bu arada netimde sorun var giremiyorum :(

eğer evde bi boya işi daha çıkmazsa ve darjeling'te gelirse arkasında gelirim :p

Kısmet ise gelirim:) Erol abi gezi düzenlicek ben gelmiyecem haaa:p

Lüleburgaz MT:rendeer:

işte ben yıne orada olucak sıze bılmeyenlere anlatırım yolları bıraz ama harıka yerler gorursunuz emın olun cıbırımla ben oradayız

hepinızı beklıyorum ıgne ada yolları harıka tam motorcular ıcın mukkmel olucak hepınızı beklıyorumm...

Son düzenleme:
evet istanbul MT uyuyor kafede çay içiyor trakya MT geziyor helal olsun size şaka bi yana arkadaşlar iğneada hakkında rota ve yer bilgisi verirseniz ben yine size katılmak istiyorum

YAHU YAZIK SIZE BEN TMM İSTANBULDA YAŞIYORUM DIYE İST MT OLMAM LAZIM DEGIL BENIM RUHUM TRAYA MT ASLINDA İNSAN BIR TEKLİF EDER :):mrgreen:
ŞAVAŞ ABI GELİRSE BEN HERTURLU ŞEKİLDE KACMAYA CALIŞIRIM ORAYA

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
YAHU YAZIK SIZE BEN TMM İSTANBULDA YAŞIYORUM DIYE İST MT OLMAM LAZIM DEGIL BENIM RUHUM TRAYA MT ASLINDA İNSAN BIR TEKLİF EDER :):mrgreen:
ŞAVAŞ ABI GELİRSE BEN HERTURLU ŞEKİLDE KACMAYA CALIŞIRIM ORAYA

Ahmet kardeşim,benim işim belli olmaz.Geleceğim derim bir aksilik çıkar,gelmeyeceğim derim .Gezinin sonuna yetişirim.
Sen takıl Trakya MT ye.

evet istanbul MT uyuyor kafede çay içiyor trakya MT geziyor helal olsun size şaka bi yana arkadaşlar iğneada hakkında rota ve yer bilgisi verirseniz ben yine size katılmak istiyorum

Transfer edeceğimiz bir adam daha.
Gel samet kardeşim gel.
İstanbul İğneada için rotadan bol birşey yok.
Ama neredeyse hepsi Demirköy'den geçer:)

Son düzenleme:
abi işler uzunden bende kendımıme vakıt arayamıyorum ınan delı olucam bu yuzden sıteye bıle 3 yada 4 gunde bır gırıyorum bazende erken gelıyoruz ama ne feyda su askerlıgı dört gözle beklıyorum

b-237886-harita.jpg

bostancıdan 206 km gosteriyor ama bana daha bi uzun göründü sanki :D

Son düzenleme:
Erol abi sen ne zaman geldin yaw. Emrah hepinizi soktu buraya değilmi. :) Bana bir makine ayarlarsan gelirim bende :p

Ö.Z.€.R;1146190' Alıntı:
Erol abi sen ne zaman geldin yaw. Emrah hepinizi soktu buraya değilmi. :) Bana bir makine ayarlarsan gelirim bende :p

sen caaanım hyo sat sonra makina ara helal sana cup var verem sana takıl bana

yaa katılım olmassa iptal etsekmi bu geziyi arkadaşlar yok canlanmadı bu topik herhalde herkez yoruldu:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar