MT Touring Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

Kar yağışından sonra havalar ısındı sayılır.Bugünlerde şöyle güzel bir yol yapalım hep beraber

merhaba bende brada olmak istiyorum benim
motorum 150 cc lik ama olsun size yetişmeye çalıırız ne yapalım idare edin sizde biraz motorum xy 150 crovn çelik

Bu başlık çok hareketsiz kalmış yahu biraz hareketlendirelim bari, haydi turingci MT'liler buraya :p:cherry:

ben biraz renklendiriyim bari. resimdedki çocuk yeğenim oda bir motorcu olacak.

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
merhabalar bu da benim leydim.henüz 4 aylık.3585 km.de.bu yaz,ADANA'dan arkadaşlarla uzuun bir karadeniz planlıyoruz.

deauvlm0015214556np2.jpg

deauvlm0025237481er5.jpg

deauvlm0035252677zq6.jpg

deauvlm0045268630hz5.jpg

hepinize sevgilerimle.

herkese merhabalar yaş34 istanbul/pendik esnaf 2008 şubat 17 de kendime doğum günü hediyesi aldığım motorumla bende ege-akdeniz-g.doğu-doğu ve dönüş karadeniz olmak sureti ile bir rota çiziyorum katılmak isteyen arkadaşlara duyurulur aksi takdirde tek çıkıcam yola yanlız bırakmayın hadi touring ciler yaaw :):wiinkk: bende adanalı abime yetişirim herhalde die düşünüyorum gerçi tarih belirtmemiş ama benim haziran-temmuz arası olacak dediğim gibi katılımları bekliyorum.motorum HONDA DEAUVILLE NT 700V ABS

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şubatta köyleriyle kııyıdan komple istanbul turu yapmakla uğraşıyordum yalnız başıma :) bayaa yorucu olmuştu.. ama çok güzeldi! istanbul'da olan herkes denemeli..

herkese merhabalar yaş34 istanbul/pendik esnaf 2008 şubat 17 de kendime doğum günü hediyesi aldığım motorumla bende ege-akdeniz-g.doğu-doğu ve dönüş karadeniz olmak sureti ile bir rota çiziyorum katılmak isteyen arkadaşlara duyurulur aksi takdirde tek çıkıcam yola yanlız bırakmayın hadi touring ciler yaaw :):wiinkk: bende adanalı abime yetişirim herhalde die düşünüyorum gerçi tarih belirtmemiş ama benim haziran-temmuz arası olacak dediğim gibi katılımları bekliyorum.motorum HONDA DEAUVILLE NT 700V ABS

rotanız fazla uzun olmuş ama güzel.. doğu kesimleri için konaklama ve checkpointler problem yaratacağından size katılamayacağım.. böyle bir tur için birkaç modifikasyon gerekiyor telefonum vs. için :( gps'i yeni hallettik ama bt2 intercom almam gerekiyor bir de, öncelik bunda.. size iyi turlar..

Son düzenleme:
selamlar. ben bir kaç dakika önce üye oldum. bundan önce gsx-r 750 kullanıyordum ama racingten fazlasıyla sıkılınca sattım ve bu yaz başında vfr 800 veya param yeterse pan europan gibi bişeyler düşünüyorum. henüz motorum yok:) benide alırmısınız aranıza? :)

slmlar yeni üye oldum ve yeni motor aldım daha 1 hafta oldu . edirneden mersine getirdim hatta kuzenım de beraber 2 tane edirneden getirdik suzuki dl 1000 v storm 1350 km yol yaptık ama hala kollarım duzelmedi çünkü 2 defa mola verdik ama herşeye ragmen süper yolculuktu .herkese tavsiye ederim ...

Heyy bu konuyu çok tuttum, tebrik ediyorum motosiklet.net i!!
-turgut

VFR800 '08

Benim oğlanlar:
DSCN1018.JPG

Son düzenleme:
oha

one otobüs gibi motor ya o bmv benim 100 lük cupun 3 katı filan agırdır her halde

sport touring topic i pek tutmamıs sanırım =)
sport touring kullanıcıları pek yok mu ????

Merhaba arkadaşlar,
Pek hareket yok sizde ama bende merhaba demek istedim. Bizim Adana mt sayfasında iletişim boldur.
İnşallah burada şenlenir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar