Mt Thunder 4 sv güneş vizorum takılı kaldı

Başlıkta bahsettiğim gibi güneş vizorum takılı kaldı, bu kaskı kullanıp aynı sorunu yasayan varsa veya bilgisi olan varsa nasıl sorunu çözmem gerektiğini belirtirse çok sevinirim. İnternette çok bununla alakalı bilgi bulamadım. Simdiden teşekkürler

aynı kask bende de var o dediğin şeyi her an yaşayabilirim cünkü aç kapa mekanizması gerçekten çok saçma ve zorlaşıyor günden güne

çözümü bulursan buradan yazarsan sevınırım

aynı kask bende de var o dediğin şeyi her an yaşayabilirim cünkü aç kapa mekanizması gerçekten çok saçma ve zorlaşıyor günden güne

çözümü bulursan buradan yazarsan se
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çözümü bulursan buradan yazarsan sevınırım
Ne kadar yardımcı olur bilemiyorum ama şu linki bırakayım:
Güneş vizorunu çıkartırken zorlandım sende nasıl olur bilemiyorum ama denemekten zarar gelmez, internette bu konuyla alakalı pek video bulamadım, kulak copune yağ damlatıp bağlantı yerlerine dökmek iyi geliyor gibi ama uğraştırıcı yazın hallettmeye çalışırım artık 😔

Son düzenleme:
Yok dedim oldu ; vizör mekanizmadan acılıyor ama kapanmıyor, elle iterek kapatmak gerekiyor. sinirimi bozdu.

ya bu kask kafamın üstüne rüzgar veriyor, havalandırmaları kapalı. kafayı yicem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar