Motorun Ön Camına Yapıstırmak icin dövme nerden bulabiliriz acaba ?
ÖRNEĞİN YBR 125 ..
ÖRNEĞİN YBR 125 ..
Merhaba,
Dövme yaptıracagim.. Kafamda istediğim şey görüntü belli ancak kagida dokulmesi gerek. Cizimi de begenmem gerek ki tamamdir diyip dovmeyi yaptırmaya koyulmak gerek.
Çoğu dovme yapılan yerlerde dikkat ettmem gereken önemli ayrıntılar neler olabilir sağlık açısından ?
Benim de bir dovmem var. Acikcasi korkmustum sıkılır miyim diye ... Durum oyle olmadi.. Geçici dedikleri şey bildiğiniz kına.. yurt dışında dövme işleri daha gelişmiş. . Bazı makinalar ile bir sene kalıcı bildiğin dövmeler yapıyor adamlar.. ya da 6 aylık dövmelerGeçici olsun
En azından aynı dövmeyi bir kaç ay geçici olarak yaptırın.
Veya, her seferinde başka bir dövme yaptırın.
Geçici olsun![]()
2014 de yazmışım![]()
Muhakkak, tek kullanımlık,sizin gözünüzün önünde açılmış iğneler ve tip kullanılmalı. Boyayı sizin önünüzde size özel olarak pota koymalı.Hijyen sartlarına uygun bir ortam olmalı.. Kasaplara kendinizi emanet etmeyin.. Dövme yapılacak epidermis tabakası bellidir. Kasaplara giderseniz, dövme değil faça attırırsınız.. İşinin ehli birine gidin,pişman olmayın..
Bayan ve erkek için çok farklı acı esikleri... erkeklerin acı durumu daha farklı daha çok hissediyorlar daha çok can yaniyor.. Normal yanii acimasi... Bayanların ise belirli kısımlar çok acir. Ancak benim hiç acımadı canımDövme kime yaptırılmalı bilmem de, vücutta nereye yaptırılmamalı biliyorum
Göğsümüze veledin ismini yazdıralım dedik, abi koluna yazsak ya dedi arkadaş. Yok dedim kazı kalbimin tam üstüne.
Yaptırmayın acıyo![]()
Barış huzur ile yaşamak varken ben dövmeye karşıyım :bounce:
Benim de bir dovmem var. Acikcasi korkmustum sıkılır miyim diye ... Durum oyle olmadi.. Geçici dedikleri şey bildiğiniz kına.. yurt dışında dövme işleri daha gelişmiş. . Bazı makinalar ile bir sene kalıcı bildiğin dövmeler yapıyor adamlar.. ya da 6 aylık dövmeler) TR deki durum kina ile yapılanlar .. kimse de uğraşmıyor benim gördüğüm..
bende de bu var :queen:
kasayı fırlatmadan açıklama yapayım, hızlıresim yaz siteye gir, gözet yüklemek istediğin fotoyu seç upload et. Daha sonra forum linkini koy buraya.
Kime yaptırdınız[url=http://hizliresim.com/81P4WW][url]http://i.hizliresim.com/81P4WW.jpg[/url][/url]
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:59 ----------
kasayı fırlatmadan derken????
Kime yaptırdınız