[MT-Tattoo] Dövme Severler Grubu

Gaza geldim!... :cherry:
Şöyle güzel bir kanji önerebilecek var mı bana?
Kas yapmak lazım şimdi biraz da. :p

İzmir'de Coşkun Şakre en iyisidir. MD Hakan DİNÇER vücudunu ona teslim etmiştir.

işte benim aradığım buydu. Çalarsam telif felan istemezsiniz sanırım.

Yıllar önce abime hint kınasıyla yaptırmıştım. Sol göğsümde bir yumurta, sağ göğsümden itibaren o yumurtaya ulaşmaya çalışan bir sürü sperm. En önde ise motoruyla farkı açmış bir sperm.(yani ben :) )

telif hakkı istemez :)

sizin dövmenizde tarif ettiiniz kadarıyla yaratıcıymış.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:54 ----------

Gaza geldim!... :cherry:
Şöyle güzel bir kanji önerebilecek var mı bana?
Kas yapmak lazım şimdi biraz da. :p

benim bileğimde de, kanji (eski çin harfleri) olarak ismim var.

eğer isminiz çevrilebiliorsa, yani ali, veli vs gibi isimler deilse, sizde google dil araçlarından isminizi çevirip yaptırabilirsiniz, ben öyle yaptım.

japon biriyle tanışmıştım , o da okumuştu, şaşırmştım, demekki doğru çevirmiş google die :cherry:

Ins kisa zamanda 5. dovmemi yaptiracagim.Kolumda yer kalmadigi icin sirtima 600rr yaptiracagim :)

Buda Benim. :)
20gq.jpg

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
40640_416784387046_681957046_5289004_905269_n.jpg

Oooo sonuncusu çok fenaymış ya tam benlik. Ejder değil de sadece kanat manyak durur. Tam aklımdaki şey ama baya pahalıdır bu 1haftada falan anca biter. 5 bin lirayı gözden çıkarmak lazım.

Bozkurt dövmeleri var mıı :) Sade bi o kadarda mükemmel bir dövme arıyorum düz kağıtta olursa sevinirim model üzerinden orantılarını almak zor olabiliyor.. Bu işe gerçekten çok sardım bu yaz planlıyorum maliyeti çok yüksek olucak sonuçta giysi değil sıkılınca çıkaramıyoruz..

erkut dövme yaptırmadan önce sıkılır mıyım acaba ya pişman olursam gibi düşünceler olur fakat bir dövme yaptırdın mı bağımlılık yapıyor ve hiç sıkılmıyorsun.bende sade ve tek bir dövme yaptırıp bırakacaktım göya ama şuan 3 tane dövmem var ve bütün kolumu kaplamayı düşünüyorum.yine de bozkurt dövmesi sana bazı çevrelerde problem yaşatabilir,yaşını bilmiyorum ama 20-30 yaş aralığındaysan bozkurt dövmesi yaptırmamanı tavsiye ederim.iş hayatında da çok büyük problemler çıkabilir.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Bora - Barış Marmaris Voodoo Tattoo devamı gelecek...
dovs.jpg

Son düzenleme:

bpk

Dövme gerçekten bir tutku ben dahil çevremdeki herkes 1 tane küçücük bir şey yaptıracaktı güya :) Şimdi herkes de üçer , dörder tane var :)

yıllardır yaptırmak istemişimdir ama iğne korkusu yüzünden yaptıramadım bildiğiniz bir uyuşturma yöntemi var mı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar