Bi arkadaşıım var, adanada onun stüdyosunda yaptırmıştım ben,Madcat di ismi baraj yolundaki nargilenin hemen yanında ama dükkanı kapatmış evde yapıyordu bir süredir. ama bildiğim baraj yolunda ülker mi ne var ya köşede, adana koleji kavşağında o ülkerin yanında biyer var, bide bi stüdyo t.özalda gördüm altıneller sürücü kursunun direksiyon dersi verdikleri şubesi var onun tam karşısında. bikaç yerle görüş, mekanlarına bak, temizlikleri fiyatları hoşuna giderse yaptırırsın. bide galeria nın içinde var biyer biliosundur orayı, orası da fena deilmiş, yaptıranlardan duydum, fiyatı fazla olabilir belki biraz ama anlaşırsın konuşursun ya.
Anladığım kadarıyla dövme yaptırırken paradan daha önemli olan hijyenik koşullar ve dövmecinin sanat becerisi. Üzerinde hayatın boyunca taşıyacağın bir mürekkep lekesi mi istersin, bir sanat eseri mi? Tabii bu konu üzerinde ayrıca sohbet edilebilir de ben cevabın için teşekkür etmek istiyorum.
Tam da bahsettiğin adresteki yerleri duydum, ama tanışmadım. Ben İncirlik'teki iki ayrı adresi biliyorum, hem ikisi de motorcu, bizim camiadan, ama Amerikalılara takılıyorlar. Bir de yine motorcu olduğunu sandığım, evinde çalışan veya adrese giden birisini duydum, çok güzel bir dövmesini gördüm. Ev şartlarında çalışmak atölyedeki kadar sağlıklı olabiliyor mu (yoksa daha da mı iyi)?
Mersin FORUM'un en alt katında, kapalı otoparka çıkarken bir stüdyo var, yeni gördüm, nasıl bir yer acaba, adam herhalde çok iddialı, yoksa öyle bir yerde dükkan açmak kolay olmasa gerek...