MT Supermoto & Cross Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

Epey farklı oldu. =) Arkadaslar HMK ya gitmeyi düşünen arkadaslar kesinlikle 1ay gecmeden gitmesinler düzelicegini pek sanmıyorum. Ama eger giden olursa pist durumunu buraya yazarsa sevinirim...

Bu resimde de babam supermoto lastigi yapmaya çalışıyor =)

Geçen haftalarda manisa-mt nin mangal olayına girmesinden sonra özenen bizler bu hafta gezimizi mangal eşliğinde organize ettik sabah havanın soğuk olmasına rağmen öğleye doğru ısınan hava bizi oldukça sevindirdi halbuki aynı gün eskişehirde hava tahminlerine göre kar bekleniyordu

yola çıkmadan motorumu iyice temizledım

s4020246yc9.jpg

hafta içinde motora yaptırdığımız sticker

s4020248rs0.jpg

yolda kütahya eskişehir arasında bisiklet yarışı olduğunu gördük ve ilerde onları bekliyerek el salladık tabi onlarda bize :p

s4020250tx5.jpg

s4020251bq3.jpg

s4020252ne4.jpg

mangalı yakacağımız alana sonunda ulaştık

s4020269ss3.jpg

pek mangaldan anlamasamda başladık yakmaya

s4020270gs4.jpg

misafirlerimiz var mobilet tabirettiğimiz motosikletlerlegezintiye çıkmış olan gençler bizi görünce yanımıza geldiler ve biraz sohbet ettik

s4020272kq6.jpg

bu motosiklet 1960 modelmiş (şasesi)

s4020271wd3.jpg

2 saatlik uzun mücadeleden sonra nihayet köftelerimiz pişmeye başladı

s4020273cv9.jpg

motosikletle uğraşıyorum sorun benzin damlaması

s4020274wc1.jpg

bu resmideki oyukların içinde bir zamanlar insanların yaşadığı anlaşılıyor mutfak gibi kullanılacak alan yatacak ,döşek hepsi kayanın oyulması ile oluşturulmuş

s4020275dg7.jpg

Yeni gezilerde görüşmek umuduyla

beyler bız yazmasak kımse yazmıyor
::angry2::::rantinp:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
heheh geziniz züper dostum duuur eli kulağında aldım alıcam bi skyteam sm ozman birlikte de gezeriksss bu arada köfteleri kurutmuşunuz :queen: :queen: :queen: :queen:

Geziniz güzel olmus zonex. O fotograftaki 60model mobylette nin tüm parçaları orjinal olanı bende var...

Arkadaslar size gecengün basımdan gecen 1tane komik 1tanede korkunc ama egelenceli anımı anlatıcagım malesef fotograf makinemiz yoktu yanımızda 6saat motor kullandık ama fotograf yok.

İlk önce korkunc ve egelenceli olanı;
18yasında bir arkadasta husaberg 450 bende de CR250R vardı. ATV safariye çıkarttıgımız arkadaslar mola verip ızgara yapmaya başlayınca biz 2miz karşıda gözüken daglarda sürat yapalım dedik ve tepelere gittik süratimiz sürekli 100le 130arası basıyoruz( Benim motorda saat yok arkadas sölüyor süratimizi) tepelerin üstlerinden aşagıya atlıyoruz yaklasık 15dk boyunca birbirimizi kovaladık ondan sonra yanyana kamp alanına dönerken ileride gözümüze bir tepe takıldı arkasını görmüyoruz ama tepe çok güzel 20mt yüksekliginde çok dik bir tepe atlamak mükemmel olur diye düşündük 2mizde genc oldugumuz için birbirimizi gaza getirdik son gaz tepeye girdik yanyana zıpladık ve ne görelim tepenin diger tarafında 10mt civarında bir çukur içinde çamlar var inebilecegimiz ilk yer çok ileride. Havada 2miz birbirimize baktık 2mizde çok korkmustuk ama süratimizin çoklugu nedeni ile camlık olan bölgenin üstünden geçtikten sonra yere çok yumusak bir iniş yaptık hayatımda yaptıgın en yüksek ve ileriye dogru giden atlayıstı o atlayısı birkaç kere daha yapmadan duramadık ama tabi hiçbirinin heyecanı ilki gibi digildi. ( Arkadaslar sakın arkasını bilmediginiz yerden atlamayın ben şans eseri bunları yazıyorum yazmıyorda olabilirdim )...

Şimdi komik olan.

Yine aynı gün ben o arkadas ve bir tane daha arkadasımız onda da Husaberg450 var. ATVcilerin turunu tamamlattıktan sonra 3motor dag yollarına çıktık ve sürat yapmaya başladık virajdolu yollardan sonra düzlüge geldik yaklasık 5km boyunca dümdüz ama tümsekli bir yol vardı son sürat gitmeye başladık. Yakınlardaki köyün çocuklarıda yolun kenarına dizildiler bizleri izliyorlar çocuklar el salladı arkadaslar sellektör yaptı fakat benim motorda far sistemi yok bende el sallayım dedim elimi bir kaldırdım az kaldı motordan düşüyordum. Daha sonra mola verince arkadas olum sen manyakmısın 180le giderken elmi sallanır diyince süratin farkına vardım:queen:

Special'i olan arkadaslar bilirler sürat anlaşılmıyor ama anlamak lazım :queen:

offf offff bu başlığı niye önceden görmedimki sayfa sayısı 9 olmuş ama neyse artık bende burdayım...

bu da benim inatçı keçi.

burada da okun karşısındayım biraz uzaktan çekildi foto.

ama severim keratayı:

Son düzenleme:
eğer 2.fotoyu diyiyorsan oradan az kalsın aşağıyı boyluyordum oranın solundan geldim oraya. Sanki dümdüz bir tepe zannediyodum bastım bastım kafamı bi kaldırdım frene basmam bir oldu.
ama manzara güzel konyanın büyük bölüümü görünüyor.

Konyadasın niye ayrı takılıyosun. Konya Mt her hafta aktif. 2 kros da bizde var senin ki kadar vahşi olmasa da. Ayrıca hoş olmuş motosikletin, bizimkilere de yapsak mı ne?

Konya'dayım da abi ben pek motorla çarşıya çıkmam hep dağ bayır tarla filan
senin motoru zaferde görmüştüm yanına geliyim motorla diyecem olmaz plaka yok.
ama gezilere katılırım.

selam arkadaşlar bende geldim geldim aranıza. tepelerden atlamak ve yan yan kayarak viraj almak 230 km lik tecrübemle bana çok uzak. İşte 17 martta gelen ilk motorum

dostum hoşgeldinn. skyteam in hayırlı olsun,kazasız belasız,güle güle kullan bu ara cayır cayır yanıyorrr.. ;)

benimde bir zamanlar böyleydii.. :salut:

tekrar hoşgeldin aramıza..

killing machine sende hoşgeldin.. okadar aksesuarla dağ bayır rahat rahat gezebiliyon mu.? ve modeli ne.? çift eksoz olayı çok güzel olmuş.. :cat:

killing machine sende hoşgeldin.. okadar aksesuarla dağ bayır rahat rahat gezebiliyon mu.? ve modeli ne.? çift eksoz olayı çok güzel olmuş.. :cat:

hoşbulduk fazla aksesuar yokki iki spot lamba ve iki egzost.lambaları geç egzostlar biraz ağır ama motor 350cc olduğundan fazla belli olmuyo.
valla ben rahat rahat geziyom hopluyom zıplıyom.
modeli 82 benden bile buyuk.tabi kadrosu buda bi benzeri

dostum hoşgeldinn. skyteam in hayırlı olsun,kazasız belasız,güle güle kullan bu ara cayır cayır yanıyorrr.. ;)

benimde bir zamanlar böyleydii.. :salut:

tekrar hoşgeldin aramıza..

Hoş bulduk. İnşallah zamana yenik düşüp ateşi sönmez benim motorunda :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar