MT Supermoto & Cross Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

buda benım klr 250

yakında xr 650 olucak

olay budur yaa ver gazı hocam ver gazı:mrgreen:

yanlaya yanlaya boyle gelıcen korkma hocam dusmez :queen:

yok hocam yaa havalar serın ıken kullanıyodum o tulumu her zaman gıyılmez tabıkı korumalı ceket ,bot,kask ,eldıvenı gıydıkmı vercen gazı

selam beyler nasılsınız resımler cok guzel paylasım ıcın sag olun gecen hafta ılk ucus deneyımımı yasadım tabı yere ınınce gıdonu duzeltmek zorunda kaldım :))

bende denedim ucus pozisyonunu su anda bi sorunum yok...

@biker_boyz Su motor hakkında seninle biraz konusmak istiyorum..

arkadaşlar bende varım:rendeer:
@uglychild dostum o kafa grenajları her motora uyarmı fiyatı nekadar ?

bathu, aramiza hos geldin... kafa grenajlari her motora uyuyor ancak elimde iki tane kaldi birini kendime yedek ayirdim digerini ise Bodrum da bi arkadasa vericegim ama istersen bi daha gittigim de sana da getiririm...

fiyati degisiyor, ilk gittigim de 30 eurodan aldim ikinci gittigim de ayni adam bana 45 euro dan verdi... etiket fiyati 55 falandi... Turkiye de de var ama 250 ytl .

sen simdi seninkiyle biraz hoplayip zipla, yaz ortalarinda ben sana getiririm yurt disindan...

tamam dostum uyar bana senden haber bekliyorum :cat: senin motorunun üzerindeki kafalıktan olabilir aynısından :) gözüm kaldı he he ama benm motorun orjinal kafalığından küçük gibi duruyor öne doğru uzantısı sanki

vay be böyle bi başlık var ve benim haberim yok.. artık burasıda var demek ki.. harun, insan bi haber eder..

@biker_boyz Hayırlı olsun arkadasım... Güle güle kazasız belasız bin... Güzel motor gerçekten...

@biker_boyz dostum hayırlı olsun motorun allah kaza bela vermesın

28 hazıranda emok kırkaya gelıcekmıs sızlerden gelmeyı dusunen varmı

Arkadaşlar kx 125 nasıl bilirsiniz. 2 zamanlı. bu motor hakında iyi yada kotu bilgisi plan arkadaşların paylaşmasını rica ederim.

kameraya selam verıyo:mrgreen:

kaçınnn ben gelıyom:)

olay bu yaa parıs dakarda olmak vardı bu makına ıle:)

amanın cokmu zıpladım ne:mrgreen:

işte buda benım ve arazı panterı xr ım:)

yakında havada ,karada tekerde,yanlaya yanlaya resımlerı paylasıcam burda selamlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar