MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Erhancım bir süreliğine Barış'ın pist için motoru yok.

Necdet abinin cenazesine gelirken, küçük bir kaza geçirdi, haberin yoktu sanırım.

Arayıp bir geçmiş olsun de istersen. :)

Necdet abinin cenazesine gelirken, küçük bir kaza geçirdi, haberin yoktu sanırım.

Barış ( Dinmeyen ) geçmiş olsun, küçük bir kaza bile olsa umarım bir daha kaza yapmazsın...

Son düzenleme:

Abi tsk ederim aradım onu daha onceden. Uzuldum ama tesellim Allah'tan ona birşey olmamıs motor umrumda bile degil. Burnu bile kanamamıs ya şükür ettim rabbime.
Neco da motoru pert e cıkartmıs ama ondada birşey yokmus. Allah'ım ben neler neler kacırmısım ne kadar ihmalkar kalmısım kardeslerime karsı. Kusuruma bakmasınlar. Cocuk mevzuundan bir turlu ilgilenemedim. Ama aradım tek tek.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Erhancım senin muhabbetini özlüyenlerden biriside benim, bayramda kaşla göz arası bir buluşsak diyorum...

Üç beş SS'ci birer bardak kahve içsek nasıl olur?

Müsait olabilirmisin?

Yada eğer mümkünse pazar günü örümce'ye gel, çok daha iyi olur.

Tabi yağmur olursa ben gidemiycem, malum tatlısu motorcusuyum.::utangac:

Başlık biraz pasif kalmış. Türkiye Pist Şampiyonası beşinci ayagından bir kaç fotograf ekleyeyim bari.

dsc1233largeax7.jpg

dsc1213largetw6.jpg

Son düzenleme:
artık bende SS ciyim arkadaşlar :) iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum onu artık zaman gösterecek ama gv 650 yi verip yerine 2007 gt 650R aldım.

hadi gözün aydın bakalım
almışken 4 silindirli bişey alsaydınya..

Hyosung'ta Efsane Suzuki SV650'nin motoru var.SV650 dört silindirli rakiplerine kök söktürüyordu bu motorla.Ben binmedim hiç GT650R.Eğer Suzuki gibiyse aratmaz 4 silindirlileri herhalde.Bir binsem daha rahat yorum yapardım ama....
:)

ya 4 silindirli almak istemedim açıkçası. ama bu motorda en az 240 250 kmh yaparmış ki ben turbo egzoz buji hava filtresi falan bunları yaptırıcam ne olur bilmiyorum :)

GKN

yok yok
ben 650 nake kullandım ama 600 lük 4 silindirlilerle kıyaslanamaz bence..
makinasının sv 650 nin motoru olduunu bilmiodum..
ama alperin sattığı gv 650 ile aynı motora sahip olduu kesin:)

gv 650 ile 215 kmh yapıyodum o 72 beygirdi ve 305 kiloydu. bu 80 beygir ve daha hafif. ayrodinamiği(nasıl yazıldığını bilmiyorum) daha farklı. bu motor çok daha hızlı ve atik. daha rodajdayım. rodaj bittikten sonra bin ikibin km yapıcam motor 4 bin km falan olunca modifiye yaptırıcam.

GKN

modifiye derken?
motorla oynicakmısın yoksa buji filtre falanmı?

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hyosung'ta Efsane Suzuki SV650'nin motoru var.SV650 dört silindirli rakiplerine kök söktürüyordu bu motorla.Ben binmedim hiç GT650R.Eğer Suzuki gibiyse aratmaz 4 silindirlileri herhalde.Bir binsem daha rahat yorum yapardım ama....

Hmm güzel bilgiler, ellerine sağlık.

Demek SV650 ile Hyosung arasında zaten bir akrabalık varmış.

Forumdan bir arkadaşımızda bu günlerde SV650 almak üzere, şahsen ben makineye tip olarak bittim.

OfluAlper, yeni motosikletin hayırlı olsun, güle güle bin. :rendeer:

Bindiririz ayıpsın :cherry:
Hayılı uğurlu olsun oflualper, güle güle kullan..:rendeer:

çok saol. vallahi arkadaşlar şu ana kadar benim sattığım gv 650 ile arasında pek bi fark yok ama motor daha rodaj döneminde yani motoru ezmiyorum. ama 2 3 hafta sonra burda ne merak ederseniz yazıcam. bu arada ss harbiden bambaşka bnişeymiş be :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar