@patriote,
yolum fransayada düşebilir. artık sende bizi fransada gezdirirsin. gelir bir çayını içeriz.
Edy;
Allah seni davul etsin emi.:mrgreen:
Fransa'ya çay içmeye mi geleceksin?
Şarap içeriz baba, hem de kavından.
Şaka bir yana buyur gel.
Evim geniş.
Yengen de güzel yemek yapar söylemesi ayıp.
Ağustos'tan önce gel yalnız.
Ağustos sonu ben oraya geliyorum..
Erdem bu Cuma akşamı bir buluşsak ya. Ben büyük ihtimalle yarış motoruyla gelebilirim. Dayayacak bir yer buluruz herhaldeAma bu sefer Kahve Dünyası olmasın da sahilde çimlerde buluşalım, az önce Leyla ile yürüyüşten geldik. Caddebostan'a kadar yürüdük sahilden, millet çimlere yayılmış muhabbet içki çok güzeldi.
Slm Edy![]()
Almanya'ya ne zaman geleceksin ? ne kadar kalacaksin ? Pist var direk
Stuttgarta degil ama misal Hockenheimring yada Nurburgring var.
Bir gün pistte Antraman ( antröner icinde ) 160 Euro !!
Nurburgring (yesil cehennem derler ) bir turu 18 Euro. uzunlugu 22 km. civari.
Almanyada gercekten pist cok, ama herzaman cikamiyoruz bize de pahalli geliyor. Ben Oschersleben pistine yakinim ama herseferinde 160 Euro cok geliyor senede 3-4 sefer cikarsam cikiyorum.
Ama organisasyon süper, hersey var. Motorla ucarsan bile ordaki yetkililer motoru alip garaja cekiyorlar, doktorlar hastane arabasi ve hazir olan helikopter hersey var.
Bu bölümü yeni gördüm desem gecikmemi afettirirmi![]()
harbi burda dedigin gibi iki kalem atip bol bol resim de ekleriz iyi olur dimi![]()
Ben Braunschweig'de kaliyorum (Hannover'e yakin A2 üzerinde)
sen neresindesin ?
Bak yakinsan sansin yok, burda Harz dagi müthisdön babam dön
![]()
Erdem bu Cuma akşamı bir buluşsak ya. Ben büyük ihtimalle yarış motoruyla gelebilirim. Dayayacak bir yer buluruz herhaldeAma bu sefer Kahve Dünyası olmasın da sahilde çimlerde buluşalım, az önce Leyla ile yürüyüşten geldik. Caddebostan'a kadar yürüdük sahilden, millet çimlere yayılmış muhabbet içki çok güzeldi.
hava kararınca ne yapacaksın ?Ben büyük ihtimalle yarış motoruyla gelebilirim. Dayayacak bir yer buluruz herhalde
aytunç abi,
çabuk ısındın başlığa, daha yeni mi gördün yoksa?
benim bu sene almanyaya gelmem yaş ama sen bu tarafa gelince mutlaka göreşelim, tamam mı? :cherry:
yer: caddebostan migrosun arkası
saat: 19:30
katılım şartları: en az 1 beygir : )
katılım listesi
1. Edy
2.Boy
3.luxor
4.Shrieker
5.Gorkem
6.Nemrut
7.Dinmeyen ???
8.Neco??
9.
10.
katılacaklar varsa listeye isimlerini eklesin
Savaş en hızlı makina sende, sen de SS'çisin olm!bu davet bizler için de geçerlimi yoksa sadece 600cc ve üzeri kullanıcılar mı geliyor?
Sanki daha önce çok uzakta buluşuyorduk. Göztepe ve Feneryolu... Oraya da çok kolay gelebilirdin bence. Buluşmalara gelmek için SS sahibi olmak gerekmiyor, fanları da kabul ediyoruz :mrgreen:Ben de gelebilirim caddebostan sahil olursa, yayan olarak.
Bugün iş çıkışı uğrayacağım, istersen damla...Maslağa gidersen haberim olsun abi , şu boya hakkında danışıcam... Hoş Cuma buluşursak konuşuruz enine boyuna...
Heryer aydınlık ama yine de tehlikeli olur. Ufaklıkla gelirim olmadı.hava kararınca ne yapacaksın ?
@Luxor
Savaş en hızlı makina sende, sen de SS'çisin olm!![]()