öncelikle tesekkrlerçmotordan memnun olmadıgımdan yada kücük geldiğinden deilde son zamanlarda yasadıklarım cok iyi seyler değil.acıkcası sölemek gerekirse motordan sogudum.:salut:.gereklimiydi konusua gelirseenn değildi ama bnm icin iyi oldu demeliyim..gücü konusunda idare edemiceğimi düşünmüorm cnkü boyum yeternce uzun ki bunu profesyonellerde söledi..cok kişiden fikir aldım..Tamer;
hayırlı olsun kardeşim.
Fakat ilk mesajlarında daha acemiyim diyordun.:silent:
Gerçekten iyi yaptığına eminmisin? :cyclopsan
Bana pek iyi bir fikir gibi gelmedi.
Sanki gereksizdi gibi ama....
ben o görüntünün hayranıyım zatenn:cat:Arada performans olarak çok bir fark yok .. Sadece görüntü![]()
yukarıda söledim ama sebebim gücünün yetmemesi deil.. 28000YTL fiatı var..katılıyorum.hayırlı olsun ama 1000 rr bile fazla gelmiyomuydu ya.abi çok dikkat etmen lazım ya.fiyatı ne bu arada.
amin abim saoasun:cat:tamer abi hayırlı olsun gule gule kullan bizim için hayal den bile daha uzak ama eminim muhteşem bir motordur allah kazalardan uzak tutsun güle güle bin.
Herkese selamlar. Kısacası; 3 yıldır motor üzerindeyim. 39 Yaşındayım. Bende burdayım artık . Motorum da bu:
alısmakta zorlıuk cekermiyim bilemiorm tabii..farkındayım motorun neler yapabilceğinin..almadan önce bi süredir arastrma icindeydim zaten..kullananlarla konustum fikirlerini aldım..RR farklı tabii ama ben RR dan sogudugum icin değiştirmeyi tercih ettim acıkcası..tekrar RR alabilirdim ama gerek duymadım farklı olmasını istedim ve önmdede böle bi frsat varken degerlendirmek istedim.. ..Murat hoşgeldin.
Motorun yeni anlaşılan hayırlı olsun.
Ben de 2003 modeli var.
Bu sene 2007 modelini almaya çalışıyorum.
Bir test sürüşü yaptım.
Ama senin görüşlerini de öğrenmek isterim...
Yazarsan seviniriz....
Tamer;
Eski motorun yanında cücük gibi kalıyordu hakikaten.
Benim söylemek istediğim kullanamazsın değil, daha ağır bir motor, hakimiyette zorlanabilirsin şeklindeydi.
Neyse zamanla alışırsın.
Tekrar hayırlı olsun.....
dikkat ediceğimden kuskun olmasın ama birlkte yol yapmamıs olmamıza ragmen konusmalarımdan cok seri kullanmadıgımı sizin kadar seri olamadıgımı sölemiştim..basmaaklar derken motordan sogumamdan dolayı sattım motorla problem yasamadım kulanırkende sadece temkinliydim o kadar...hayabusa cok farklı her bakımdan bunun farkındayım ve ona göre kullanıcam..hoşgeldin aramıza umarım katılıncı olursun. buluşmalara bekleriz. biz yerimizde durmuyoruz genelde.
@tamer
basamakları biraz fazla hızlı çıktın gibi geliyor bana. daha 1000 rr'a alışmamıştın. aldın artık bizede hayırlı olsun demek düşer. Hayırlı olsun ve dikkatli kullan
@görkemtamerr
Ben senin motora iyice alışana kadar aklı başında ve oldukça dikkatli kullanacağına inanıyorum... Bu yüzden sorun yaşamayacaksın derim ben...
www.ftyonline.com arkadaşlar bu site bizim ziyaret edermisiniz??
@EDY, dinmeyen, Görkem
selamlar
-----
Bu arada ben de 2004 600RR aldım bu yaz onunla idare edicem. Güneye çalışmaya gidecegim için toplantılara katılamayacagım için cok üzgünüm...
:cat:aslında tam düsüncelerime tercüman oldun biliomusun__?saol düsüncelerimiz birebir aynı..Valla bende pek anlayamıyorum bu işleri.Şimdi tuttunuz bir Ferrari aldınız;her dakika 300 le gitmek zorundamısınız.100 ile gezerseniz ayıp mı olur?Motorun hakkını vermekten bahsedenlere şunu sorun... Nedir hakkı?Motor yarışları pistlerde yapılıyor.Ben motorumu gezmek için aldım.Sesi için aldım.Gücü için aldım.Gidipte duvara vurmak için almadım.Kendimi gebertmek için hiç almadım.Onun için canım isterse 60 la giderim.Canım isterse 250 ile giderim.Bu kadar bilen arkadaşların motosiklet eğitmeni olmaları gerek.Şurada mutabık kalalım.Kimse parçalanmak için makina almaz.Mesela sen severek almışsın güle güle kullan.İstersende 350 yap.39 yaşındayım diyorsun.Yani bunu anlatmak lazım arkadaşlara.Bizim yaşımızda güç elinin altında olsun biz kullanmasını biliriz.20 yaşındaki deli kanımız yok artık vücutta ama çürümedikte.:cherry:
Uzun lafın kısası yeni motorun hayırlı olsun.Bol bol gez inşallah.Allah kaza bela vermesin.Daha ne denirki...