kısa zamanda kadim dostum olan erdem le dün dolu dolu bir gün geçirdik. daha önce bululşmalarımızla ilgili fotoğraf koymadığımız konusunda serzenişte bulunanlar olmuştu. bu sefer fotoğrafladık ve sizlerle paylaşıcaz.
bu bir gezi diyil 1 günü nasıl geçirdiğimizi anlatıyor o yüzden gezi kısmına diyil buraya koymayı uygun buldum.
sabah 08:15 de sapanca gölüne gitmek üzere buluşma çamlıca gişeler - dinmeyen
edy
sabah sapanca gölü bizi öyle bir karşılıyor ki... göl adeta cetvelle çizilmiş gibi dümdüz... sakin tabiat ile hırçın yüksek teknoloji :
sapanca da fotoğrafla ifade edilemeyecek bir büyü var. sakin ama sıkıcı değil. belki de uzun zaman istanbul dan uzaklaşmadığım için bana öyle geliyor. iş stresi, yorgunluk, can sıkıntısı kötü olan ne varsa içimden söküp alıyor, tedavi oluyorum.
göl kenarında kordonda kahvaltımızı yaptıktan kalkmak üzereyken sonra bi R6 bizi görüp duruyor. Dostça ve güleryüzle afiyet olsun diyor, Rüstem le tanışıyoruz. SS kardeşliğinin birbirine tamamen yabancı insanları bikaç dakika içinde nasıl kaynaştırdığına bi kez daha şahit oluyoruz. kalkmaktan vazgeçip birer çay daha söylüyoruz.
erdem (edy), barış (dinmeyen) ve rüstem
3 saatlik keyifli sohbet
4 saattir motor kullanmadık, motor sürmeyi özlüyoruz. dinmeyen gelirken TEM deki bi düzlüğü gözüne kestirdi, dönüşte 299 görmek istiyor. kalkış hazırlıkları
rüstem, barış, erdem
biz dönerken göl sabahki halini kaybetmeye başlamış, artık çarşaf gibi değil ama hala çok güzel, hala tedavi yeteneği var.
istanbuldayız, daha gece yarısına çok var. günü geri kalanı için kızlarımızı temizliyoruz.
aşağıdaki resim aşka inanmayanlara ithaf olunur.
hırçın kızım bugün bana red line a daha 500 devir varken 299 gösterdi, öpücüğü hak etti.
gün devam ediyor. cade de karnımızı doyurup kahvemizi içiyoruz. kızlarımızın da karnını kurşunsuzla doyurduktan sonra moda ya gidiyoruz. Kawasaki Z750 si ile barış da bize katılıyor.
moda - bomonti çay bahçesi
barış-erdem-barış
günü tavla patisiyle kapatıyoruz. 5 li set üzerinden yaptığımız partide erdem 3-1 le günü şampiyon bitiriyor. tebrikler dostum.
eve döndüğümüzde saat gece yarısına yaklaşıyor. 16 saatin 16 dakika gibi geçtiğini hissediyorum.