Sorunun cevabi bu konunun içinde var.
Ama aramaya kalkarsan Allah selamet versin.:cherry:
Ducati mi aldın üstad?
Sorunun cevabi bu konunun içinde var.
konu içinde belkide 10 kez verilmiştir ama arama motorları düzgün çalışmıyor bulmak imkansız gibi birşeySorunun cevabi bu konunun içinde var.
aynı yerden okuyosak izmirli biri var o oluyosun sanırım şimdi gördüm mesajıFelon okudugun konuya açiklama yaptim,onu niye okumadin?
Dayaniklilik yarislarinda kullanilan motosikletlerin depolari 18 litre degil.
Yani o hesaplar yanlis.
Ortalama tur hizlari 140-150km/h civarinda üstelik.
Yani tamam 300 km/h lere çikiyorlar ama 50 km/h lere de iniyorlar.
Sonuç itibariyle o motosikletler ortalama 140 km/h hizda o yakitlari yakiyorlar.
Saniyorum depolari da 21 litreden asagi olan yoktur.:wiinkk:
ama max. 10litreFelon 100Km'de 10 litre pek bişey değil mi
oruç kafana vurdu senin bak 10 litre benzin 43lira cıvarı bişey yapar benzinin 4.33 Lira olduğu bir ülkede yaşıyoruz![]()
peki bu veri max. tüketimdir dimi öyle yok 6bini geçmicen, ani gaz vermicen durumlarıyla değil yani?Felon kendi cc'nin üzerine 2mislini ekleEn yeterli cevap budur...Yaktığın yakıtın iki mislini yakar bu 600cc makinalar...1000cc'ler kullanıma göre 1-2lt daha fazla...
gönül isterki hep gezelim ama benzin fiyatlarını biliyosunolmaz abi motor dediğinle yol yapacaksın ben 2 haftada 1200km yol yaptım hani zaman olsa dahada binmek istiyorum garajda durunca rahat edemiyorum
geçen hafta Autodrom pistine girdim ufak supermoto için güzel bir pisti vardı bizim lastikleri yeri tutmadığı için lastikte kolayla aşınmıyomuş bunu anladım akşam lastiklere bi baktım üstüleri pütür pütür 1-2 vites yanlamaktan gidemeyen motor viraj çıkışlarında gazı açınca kup diye tekere geliyordu pist asfaltı gerçekten çok zevkliymiş![]()
gönül isterki hep gezelim ama benzin fiyatlarını biliyosun
asfaltın kalitesi o kadar farkediyomuymuş ,benim shinkolarda orda michelin kıvamına gelirdi heralde![]()
fark etmez mi ya asfalt en önemlisi,ben m3 kullanıyorum 8bin km felan oldu onlarla baya iyiydi benim gibi pistin P'sini yeni görmüş için![]()
Ben 180 km de; CBR 600F ile ; 41 TL yaktım ...
9.5 litre yapar; yani 100 km de; 5 litreye denk geliyor hemen hemen ...
Ben 180 km de; CBR 600F ile ; 41 TL yaktım ...
9.5 litre yapar; yani 100 km de; 5 litreye denk geliyor hemen hemen ...
hey manşallah
baya yumuşak kullanmassın.