Akin, 250cc o gordugun alet.
Kanucan yuh!!!
600 lük kısmı şakaydı abi.
Şuçsuzum ben. :
Daha çok acemiyim ben. :
250cc bile fazla bana.
Kanucan yuh!!!
İlkay abi fransa da herkes grev yapıyormuş. sen ne grevi yapıyorsun![]()
Yok ben o yuhu 600luk kullanamazsin diye degil, bütün topigi okudugun için yazdim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:09 ----------
Ben grev gözcüsüyüm.![]()
Kanucan yuh!!!
Bu biraz hızlandırılmış. Youtube'da orjinalini seyretmiştim. Burada olay 3-4 kat hızlı cereyan ediyor. Yani 7 saniyeyi 3 veya 4'le çarpmak lazım. Yine de çok çabuk olup bitiyor tabii ki...
haklısın hızlandırılmış. gerçeği 15-20 sn desek biz cafede biraz iç tarafta otururken adamlar alsa motoru yetişemiycez. ama şahsen 15 sn de motor çalan adama helal ederim : )
Xena diye bi markanin alarmli disk kilidini aldim 120 db dokundunmu butun mahalleyi ayaga kaldiriyor anahtariyla gidip acincaya kadar otuyor goz onunde birakiyorum bide motoru oyle saga sola saklamiyorum.
Bizim apartmandan daha gecen ay komsunun R6 yi caldilar benimkide yolda kaldirimdaydi o garajda diye onu calmislar.
Ama yine icime sinmiyor bi tane gps takip sistemi takicam bu gidisle.
İmkanın varsa bu xena'nın dışında bir de onu yap...YAzık günah yani...
http://www.youtube.com/watch?v=dtfT5WcC4JU&feature=channel
Haha gecen hafta sonunun videosu snake'ten.
1:25 ve 5:09 daki apaci benim siyah 600RR grenajsiz on amortisor patlak altimda kot ayakta spor ayakkabi cok kotu cikmisim 4 tur yaptim 2sinde yakalanmisim.
Ornek olmasin arkadaslari izlemeye gelmistim canim sikildi bi kac turda ben attim yavas bi sekilde.:mrgreen:
Bu arada videodaki 1150 GS e dikkat kendisi R1 leri deldi o makinayla kac kere, cok cok deli bi adam bi kac kere pesine takildim ama 2 viraj suruyor pesinden gidebilmek her gun orda adam zaten.
O go-kartlarida Allah bildigi gibi etsin baska bisey demiyorum yurek ister orda onlarla gitmek.
1:25 ve 5:09 daki apaci benim siyah 600RR grenajsiz on amortisor patlak altimda kot ayakta spor ayakkabi cok kotu cikmisim 4 tur yaptim 2sinde yakalanmisim.
Ornek olmasin arkadaslari izlemeye gelmistim canim sikildi bi kac turda ben attim yavas bi sekilde.:mrgreen:
Bu arada videodaki 1150 GS e dikkat kendisi R1 leri deldi o makinayla kac kere, cok cok deli bi adam bi kac kere pesine takildim ama 2 viraj suruyor pesinden gidebilmek her gun orda adam zaten.
O go-kartlarida Allah bildigi gibi etsin baska bisey demiyorum yurek ister orda onlarla gitmek.
jubaa,
buradaki sohbetimizden motosikleti daha az yatırabilen biri oldugunu zannediyordum. yanlış zannetmişim. cadde için performansın gayet tatmin edici.
aman diyim gaza gelme. ve daha fazlasını yapacaksan mutlaka full koruma ile yap.
sarkma işini uyguluyorsun gordugum kadarıyla; sola yatarken sag dizinle,bacagınla,baldırınla depoya tutun (ben sola virajında sag dizini boşta gibi gordum, depoya tutunduysan sag dizinle yazdıgımı gormezden gel)
sag virajının sol virajın ile aynı olmadıgını soylemişsin. bu bir problem değil. zannedersem beynin yaratmış oldugu gereksiz bir reaksiyon.
ben de farzı misal sola 30 derece yatırırken saga 10 derece bile yatıramazdım. (bazıları da saga girer fakat sola giremez.)
zamanla çalışa çalışa bu durumu düzelttik.
yapman gereken tek şey sabırlı bir şekilde saga dönüşleri çalışman olacaktır.
video'da en çok 1150gs'i begendim. adam şiir gibi kullanıyor motosikleti, hayran kaldım.