Crescent,
Takımın hakkında biraz bilgi verir misin ? AMA şampiyonalarından birinde mi mücadele edeceksiniz ? Pilotlar/ takım vs. hakkında detaylı bilgi verebilirsen çok iyi olur.
CCS'e hazirlaniyoruz. CCS de yarisan arkadaslara yardimci oluyorduk. Bu sene kendi takimimizi kurmaya karar verdik. Maddi imkansizliklar AMA yi biraz zor yapiyo. Ben AMA kapasitemiz olduguna inaniyorum ama sponsorsuz AMA de yarismamiz mumkun degil. CCS vesilesiyle bi iki sponsor yapmaya calisacaz. Takimi bu isle ilgilenen bi kac Turk arkadas olarak kuruyoruz. Amacimiz onumuzdeki sezondan once 4 kisilik bi takimin kisi basi masaya 10,000$ getirebilmesi. Bu butceyle en azindan lastik sponsoru bulmak. Pirelli bu konuda baya iyi, Rossi aramiyorlor sponsorluk icin. Yariscimiz ya ben yada diger bi arkadas olacak. Onumuzdeki yazdan once hangimiz daha hafif olabilirsek onu butcemizin 12,000$ bi kismi ile Yamahanin okullarina gondercez. Bu arada suspansiyon uzerine bi calisma yapiyoruz. Su anki ayarlama Moto GP disinda fazla pilot bilgisine dayali. Yapmaya calisyigimiz CCS pilotlarinin maddi imkanlari dahilinde en iyi suspansiyon ayarini yapabilmek ve tercih edilen olmak. Bi amacimiz var ama simdilik bunu gizli tutmaya karar verdik, nazar degmesin diye :cherry: .
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:39 ----------
Crescent,
düşünce yapından ve paylaştıgın bilgilerden ötürü Allah senden razı olsun.
remzi'nin dedigi gibi hem kel hem fodul bolca insan mevcut (bazen ben de fodulluk yaparım ama dozu kaçırmam

). herhangi bir istatistik tutmadım ama bu tür insanlar bana gore forumun %20'sini forumdaki aktif üyelerin ise %80'ini oluşturuyor. yani devamlı muhatap olacagın kişiler seni canından bezdirebilir. remziyi bezdirdigi gibi, beni bezdirdigi gibi.
yazılarının takipçisiyim.
iyi çalışmalar.
Allah hepimizden razi olsun.
Bezdirilcegimi sanmiyorum cunku bu aralar bol vaktim oldugu icin yaziyorum anlatiyorum. Ben bildigimi soylerim, birisi cikip aciklamasiyla ornegiyle yanlisimi duzeltirse sagolsun bende bisey ogrenirim ama cikip bos dayanaksiz itiraz ederse muhatap olmam :cherry: . Uyarilariniz icin tesekkurler.
Cocuklugumdan hatirladigim ilk hatiram babamla annemin arasinda motosikletle Yalova, Duzce arasi seyahetimiz

yani teee o zamandan baslamisim motora

. Allah kaza bela vermezse ve imkan saglarsa, insallah bi omur boyuda binecem bu aletlere :cat: . Okuyup adam olup butun milletimize fayda saglayamiyoz :cherry: ama en azindan parcasi oldugumuz bu motor cemaatine bi faydamiz olsun :cat: .
Hem bi tek forum uyeleri degil internet uzerinden arama yapan herkezin ulasabilecegi bi yer. Yani ilgilenip arayan herkeze bi kaynak saglamis oluyoruz. Ben internet uzerinden bi arastirma yaptim pek bisey bulamadim. Kopyalanip yapistirilan bi iki yazi var ama onu yapanlarinda pek bi bilgisi olmadigi icin insanlar fazla faydalanamiyor. Karinca kararince faydali olmaya calisiyoruz.
