MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

Beyler selam, bir sorum olacak size :)

Bu "iridium buji" ve "laser iridium buji" arasında bir fark var mıdır, yoksa aynı şey midir bu ikisi?

Mesela internette biraz arattım; NGK'nın IMR9C-9H kodlu bujisi, iridium diye de geçiyor, laser iridium diye de, hatta sadece bir sitede platinium olarak bile gördüm, artık yanlış mıdır doğru mudur bilemiyorum. Laser Iridium Premium diye bir ilan bile var sahibinden.com'da.

Bir de yine internetteki fiyat araştırmamda bu bujinin fiyat aralığı 30-35 TL ile 55-75 TL olarak iki fiyat aralığında değişmekte. Yani tamamen aynı olan bir mal için mi bu kadar değişik fiyatlar söz konusu?

Bilgisi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Beyler selam, bir sorum olacak size :)

Bu "iridium buji" ve "laser iridium buji" arasında bir fark var mıdır, yoksa aynı şey midir bu ikisi?

Mesela internette biraz arattım; NGK'nın IMR9C-9H kodlu bujisi, iridium diye de geçiyor, laser iridium diye de, hatta sadece bir sitede platinium olarak bile gördüm, artık yanlış mıdır doğru mudur bilemiyorum. Laser Iridium Premium diye bir ilan bile var sahibinden.com'da.

Bir de yine internetteki fiyat araştırmamda bu bujinin fiyat aralığı 30-35 TL ile 55-75 TL olarak iki fiyat aralığında değişmekte. Yani tamamen aynı olan bir mal için mi bu kadar değişik fiyatlar söz konusu?

Bilgisi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Lazerini lüzerini bilmem de 4 tanesi ebay da kargo dahil 62dolar, rakam düşük olduğu için gümrük uygulanmaz, postacı kapına kadar getirir, paypal doviz kurunu hafif yukarı tahsil eder, normalde 92 civarı tutuyor ama kredi kartından 100tl para çekerler, yani tanesi en fazla 25tl ye gelir...

ör:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/FREE-SHIP-4-ngk-spark-plugs-iridium-IMR9C-9H-imr9c9h_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem2302da31ccQQitemZ150371709388QQptZMotorcyclesQ5fPartsQ5fAccessories

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ya murat ucuz pahalı diye sormuyor farkları ne diye soruyor nerden ucuz bulurum demiyorki :mrgreen:

Lazerini lüzerini bilmem de 4 tanesi ebay da kargo dahil 62dolar, rakam düşük olduğu için gümrük uygulanmaz, postacı kapına kadar getirir, paypal doviz kurunu hafif yukarı tahsil eder, normalde 92 civarı tutuyor ama kredi kartından 100tl para çekerler, yani tanesi en fazla 25tl ye gelir...

ör:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/FREE-SHIP-4-ngk-spark-plugs-iridium-IMR9C-9H-imr9c9h_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem2302da31ccQQitemZ150371709388QQptZMotorcyclesQ5fPartsQ5fAccessories

Sağolasın Murat, büyük ihtimal bu şekilde alabilirim.:cat: Tabi önce şu IMR9C-9H denilen haltın tam olarak ne olduğunu öğrenmem lazım; tamamen aynı mala konan değişik isimlerden ibaret olup olmadığını.

ya murat ucuz pahalı diye sormuyor farkları ne diye soruyor nerden ucuz bulurum demiyorki :mrgreen:

Birazdan NGK'ya mail atıyorum; sanırım en doğru cevabı onlardan alırım.:)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Farkı fiyatı abi yapmayın ne farkı olacak...

Honda servisleri bile goldwing'e tempra bujusi alıp takıyor abartmayın...

Dandik iş yapıyorlar sanmayın, NGK da seri kodlarına kadar aynı, ha birinin tanesi 1,5 birinin 51,5 ama mal aynı mal.:mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Farkı fiyatı abi yapmayın ne farkı olacak...

Honda servisleri bile goldwing'e tempra bujusi alıp takıyor abartmayın...

Dandik iş yapıyorlar sanmayın, NGK da seri kodlarına kadar aynı, ha birinin tanesi 1,5 birinin 51,5 ama mal aynı mal.:mrgreen:

iyi işte o zaman niye yoruyorsun milleti bende tenpra bujisi alıp takcam ama olmaz beni klasıma yakışmaz bem audi bujisi alayım :queen::queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
iyi işte o zaman niye yoruyorsun milleti bende tenpra bujisi alıp takcam ama olmaz beni klasıma yakışmaz bem audi bujisi alayım :queen::queen:

Klasına tükiriim emi:p

Akşam gelde kurtlar vadisi izleyek, en heycanlı kısmında uykuya dalıosun ya ayrı bi zevk alıyorum.:mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Klasına tükiriim emi:p

Akşam gelde kurtlar vadisi izleyek, en heycanlı kısmında uykuya dalıosun ya ayrı bi zevk alıyorum.:mrgreen:

senin gibi saat 15:00 kalksam bende uyumam bütün gece :queen::queen:

slm arkadaslar ben yenı uyeyım ben kazalı rayzing motor arıyorum yardımcı olursanız sımdıden tesekurler
:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:05 ----------

fıyatı kacpara coq:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:07 ----------

fıyat kacpara

COQ

Motosiklet Eğitmeni
slm arkadaslar ben yenı uyeyım ben kazalı rayzing motor arıyorum yardımcı olursanız sımdıden tesekurler
:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:05 ----------

fıyatı kacpara coq:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:07 ----------

fıyat kacpara

Acik bekle.
Henuz kaza yapmadik.
Yapar yapmaz sana haber veririm.
Ucuza kapatirsin.:wiinkk:

Merhaba arkadaşlar...
Uzun süreli motosiklet tecrübem var ybr,cbf ve gt250r..
600 rr almaya niyetlendim çoğu zaman alıp kullanırdımda...
kuzenimden aldığım 600 rr ile bu akşam kaza yaptım ufak bi kaza
ön freni aniden sıktım sanırım bir anda duramyınca...
Sölylemek isteiğim 2 şey var bu 600rr ile başlayacağım diyenler manyakmı sakın başlamasınlar....
İkincisi ise sizce gt250rdan sora 600 rr almalımıyım biraz daha beklemelimiyim??
Kazadan sora piskolojik olarak korktum tabiki ufak tefek şeyler hep olur motorcuyuz sonuçta..
Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Merhaba arkadaşlar...
Uzun süreli motosiklet tecrübem var ybr,cbf ve gt250r..
600 rr almaya niyetlendim çoğu zaman alıp kullanırdımda...
kuzenimden aldığım 600 rr ile bu akşam kaza yaptım ufak bi kaza
ön freni aniden sıktım sanırım bir anda duramyınca...
Sölylemek isteiğim 2 şey var bu 600rr ile başlayacağım diyenler manyakmı sakın başlamasınlar....
İkincisi ise sizce gt250rdan sora 600 rr almalımıyım biraz daha beklemelimiyim??
Kazadan sora piskolojik olarak korktum tabiki ufak tefek şeyler hep olur motorcuyuz sonuçta..
Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için

Soruya bak.:)
Al diyecem, yarin gidecen bir yere patlayacan, al basina belayi.

Alma desem kaç yazar, zaten kafaya koymussun alacaksin.:)

Soruyu sorus seklinden kafanin çalistigi anlasiliyor.
Ama ne kadar tecrubeli oldugun anlasilmiyor.
Uzun suredir motosiklet kullandigini yazmissin.
Gonul bu çocuk bu motosiklete biner diyor.
Aklim sen karisma diyor.

Yani kendini hazir hissediyorsan al derim.
Bir sure mecburen dikkatli kullanirsin, zamanla da alisirsin.
Yaptigin kuçuk kazayi da kafana takma.
Her motorun acemiligi vardir.
Istedigin kadar tecruben olsun, ayni hatayi yapabilirsin.
Onemli olan altindaki motoru iyi etüt etmek.
Yani huyunu suyunu tam anlamadan fazla azmazsan, geçis donemini kazasiz atlatma sansin yuksek olur.
Yok henuz suphelerim var diyorsan, biraz daha ertele projeni.
Sakaya gelmedigini biliyorsun.:wiinkk:

Soruya bak.:)
Al diyecem, yarin gidecen bir yere patlayacan, al basina belayi.

Alma desem kaç yazar, zaten kafaya koymussun alacaksin.:)

Soruyu sorus seklinden kafanin çalistigi anlasiliyor.
Ama ne kadar tecrubeli oldugun anlasilmiyor.
Uzun suredir motosiklet kullandigini yazmissin.
Gonul bu çocuk bu motosiklete biner diyor.
Aklim sen karisma diyor.

Yani kendini hazir hissediyorsan al derim.
Bir sure mecburen dikkatli kullanirsin, zamanla da alisirsin.
Yaptigin kuçuk kazayi da kafana takma.
Her motorun acemiligi vardir.
Istedigin kadar tecruben olsun, ayni hatayi yapabilirsin.
Onemli olan altindaki motoru iyi etüt etmek.
Yani huyunu suyunu tam anlamadan fazla azmazsan, geçis donemini kazasiz atlatma sansin yuksek olur.
Yok henuz suphelerim var diyorsan, biraz daha ertele projeni.
Sakaya gelmedigini biliyorsun.:wiinkk:

Yahu ben 50cc den 600cc ye gectim...
Cocuklarin üzerine gitme bukadar ama coq...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar