[MT] Sinema Kulübü

Bilimkurgunun atası, danası lafları geçmiş..:mrgreen:

Hemen yazayım;

bladeRunner.jpg

İstirham ediyorum efendim :)

Blade Runner modern bilimkurgu filmlerin konuştuğumuz anlamdaki atasıdır..Seyrediniz..

ofilmi seyrettim hem nicol benim 1nolu adamım tanımam üzerine başkasını:cat:

evet arşiv adamı daha neler var elinde:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:16 ----------

aşk filmleri gibisi vamı be:wiinkk:

Meg Ryan ve Julia Roberts severim..Film müzikleri üzerine bir arşiv bulunduruyorum..

Fransız öpücüğü

Özel bir kadın

Kaçak gelin

Not:Seni seviyorum

Ne meg ryan ne de julia roberts severim..

Iyy valla yav hiç sevmem onların filmlerini..Bicir bicir birşeyler :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar dövüş sanatları ustası BRUCE LEE nin tüm filmleri muhteşemdir.Gerçek çekimlerden oluşmuştur.Hatta bazı sahneleri ancak ağır çekimde anlaşılabiliyor.Dünya dövüş sanatlarında devrim yapmış ve JEET KUNE DO dövüş stilini geliştirmiştir. SOSYAL İÇERİKLİ FİLMLERE HİÇ GİRMİYORUM ama örnek isterseniz Avrupa sineması ve rus sovyet sinemasında müthiş örnekler var.Hooly bolly wood filmleri yaramaz sadece aksiyon olarak dikkate alınabilir.Robert de niro filmlerinde TAKSİ ve DEAR HUNTER müthiş filmler benim için.Tekrara bu konularda ciddi örneklemeler yapacağim.

Reign Over Me
etkileyici bir film, dramadan hoşlananlar için biçilmiş kaftan.
Adam sandler müthiş bir iş çıkarmış.
film tam bir güzeller geçidi diyebilirim.
http://www.imdb.com/title/tt0490204/
reign_over_me.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:42 ----------

[YT]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ygOaNo3M_Hw&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ygOaNo3M_Hw&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YT]

Son düzenleme:
das boot mutlaka izlenilmesi gereken bir film orjinal Almanca seyredilmesi tavsiye edilir..
dasboot.jpg

dasbootafi.jpg

afiac.jpg

afid.jpg

scarface26560.jpg

Osbourne demiş, bana da katılmak düşer. "Blade Runner" ya da Türkiye'de yayınlanan ismiyle Bıçak Sırtı....

şahsi fikrim bilimkurgu türünün tartışmasız başyapıtı olduğudur. ben sadece fantastik/bilimkurgu ve korku filmleri izleyen biri olarak beğendiğim onlarca yapım kişisel top10 listemde arasıra yer değiştirse de bu film 1.likten asla inmedi. zamanına göre inanılmaz görselliği değil, aşmış oyunculukları değil sadece konusu bile onu çok özel kılar. maalesef her bünyeye uygun değildir.

ridley scott bir daha bu düzeyde bir yapım çekememiştir. inşallah bir gün yeniden çevrilmez!

Das Leben der Anderen
Mükemmel bir film. özellikle memleketimizde de dinleme olayının ayyuka çıktığı bir dönemde manidar bir filmdir.
vaktinin doğu almanyasında bir yazarın evinin dinlenilmesi etrafında geçen olaylar ve karakterler anlatılıyor. seyredilmesi gerekli.
tahmin edilebilir ama sağlam bir finali var.
http://www.imdb.com/title/tt0405094/
leben.jpg

MkD

yeni daha " paranormal activity "
var geçen gün yanlışlıkla fragmanını izledim
tırstım accık :mrgreen:
korku sevenlerden duymayan pek yokdur ama genede duymayanlara duyrulur bakın derim

Şu filmi seyredin hele,motosikletinize atlayıp gitmek isteyeceksiniz bulunduğunuz mekandan birazcık uzaklaşmak isteyeceksiniz.. :)

into-the-wild1.jpg

[YT]jpkeJWXY4ZA[/YT]

Demedi demeyin..

Alpaçino
TNT TV
KADIN KOKUSU (Scent of a Woman) 17 Aralık Perşembe 21:15

Forumdan Uzaklaştırıldı
dün akşam testere birde hannibalı arka arkaya izledim hatta aynı anda :p fasla yaklasmayın tehlikeli olabilirim :sunny:

testere 1,2,3,4,5,6 hepsini tekrar izlicem birazdan çok seviyorum yahu babam o benim :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
gısın çenesinde bi düzenek takmıslardı :pale: çok korkuncc :sunny:

Full Metal Jacket

Kubrick in yorumu ile bir insanı nasıl katile dönüştürebileceğinizin reçetesi.

full-metal-jacket-dvd.jpg

Hurt Locker

Irakta bomba imha ekibinin başından geçenler.
bir süpermarket sahnesi var beni benden aldı.

the-hurt-locker-poster.jpg

into the wild cidden güzel bir film, hele bir de gerçek bir hayat hikayesinden alındığını bilirseniz.
çok etkileyici sahneleri var. ben de tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar