yok üstad benim yazdığım film o değil. seyrettim onu da.
bunlar ırak savasşında yaralanıp ülkelerine gönderiliyorlar. beni sarmıştı film.
holliwuuuud ise dünya sinemasına yön vermiştir fakat bu arada yapmaması gereken birşeyi yapmıştır " militarizm". kendi yarattığı popüler sinema kültürü içinde debeleniyor şu an.
bağımsız sinemaya dolanmak lazım ama o da popüler kültür ile yetişmiş bünyelere pek uymuyor. bir nevi burası gibi. içinde geyik tabir edebileceğimiz laf olsun torba dolsun mantığı her yerde var. vazı bünyeye ters gelir, alışamaz.
recep ivedik fenomendir. o filmi takdir ederim. mesele genele ulaşmak ise ulaşmıştır.
zaman olur sadece vakit geçirmek için film seyretmek istersin, zaman olur birşeyler almak için izlersin.
insanları tercihlerinden dolayı sorgulamak abestir, film tercihlerinde de bu böyledir. tercih ise görece üzerine kuruludur.
misal burada benim hoşlandığım filmleri yazıyorum, filmleri bilenler anlar ki bu elemanla aynı film kültürüne sahibiz, benim tavsiye ettiğim ama seyretmediği bir film olur ise buna vakit ayırabilir.
uzakdoğu filmleri bir süredir sağlam dramalar ile yol alıyor. eski vurdulu kırdılı filmler azaldı.
neyse konuya devam edelim
aslında film değil dizi ve çizgi film
http://www.imdb.com/title/tt0417299/
muhtemelen bölük pörçük seyretmişsinizdir.
felsefesi derinliği tavan yapmış bir çizgi film. avatarın yanında zukonun kişisel gelişimi esnasında aldığı öğretiler oldukça yararlıdır. filmde benim kahramanım zukonun amcası olan UNcle Iroh.
imkanınız ve vaktiniz var ise seyredin, seyrettirin. sırf oğlana seyrettirmek için bile dvdsini alacağım.