MT Scooter / Atom Karıncalar - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

vasco çook güzel bir poz vermişsin....dikkat et motordan düşmeyesin.bu arada işler nasıl ggidiyor.görüşemiyoruz haftalardır toplantılarda.

Adınız: Ümit
şehiriniz: İZMİR/Bergama
yaşınız: 24
motosikletiniz: HONDA BEAT

Bu bölümü çok beğendim çok hayırlı bi iş yapmışın saol.:p

Hadi arkadaşlar sizlerin atomlarınıda görelim renk gelsin topiğe :)

VASCO dikkat et bigün parçalarsın bu gidişle motoru :D:queen:

Adınız: Ümit
şehiriniz: İZMİR/Bergama
yaşınız: 24
motosikletiniz: HONDA BEAT

Bu bölümü çok beğendim çok hayırlı bi iş yapmışın saol.:p

ümit hoşgeldin bir beat im olmadı hep olsun istedim.hep farklı motorlara bindim.nese sağlık olsun beat görünce içim yanıyor....:salut:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
muratcoskun 29 istanbul motor.150 zat mondıal(insallah honda silverwing)

Benim kendi tecrübelerime göre vitesli mosiklet düşünüyorsan en az 2 yıl scooter kullanmış olman gerekir,vitesli kullanmak sıkıcı olabilir senin için,sonuç olarak karar senin, ne kadar tecrüben var? kullanım konusunda..

açıkcası scooter üzerine 3 kez bindim ve çok yavaş bir şekilde 10-15dk kullandım o kadar.

hocam ehliyetini alınca japon malı bi scooter ile basla bu motor senin pişmen için çok ideal olacaktır bakarsın vitesli motordan vaz geçip scooterın rahatlığına alışır bununla devam edersin vitesli motor işini biraz ertele scooter ile basla..:cat:

yamaha cygnus rs modeli vardı arkadaşımda onu kullandım hep. ehliyet sınavında da monero 150cc bir scooter o kadar. ama çok iyi bir bisiklet sürücüsüyüm. o yüzden denge problemi yaşamadım. fakat motorlu iki tekerlekli bir alet insan çekiniyor. sanırım dediğiniz gibi yapmak en mantıklısı. monero alsam ne olur. herkes forumda çinden uzak dur diyorlar elbette bildikleri birşeyler var ama yamaha da pahalı ne yapim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
açıkcası scooter üzerine 3 kez bindim ve çok yavaş bir şekilde 10-15dk kullandım o kadar.

yamaha cygnus rs modeli vardı arkadaşımda onu kullandım hep. ehliyet sınavında da monero 150cc bir scooter o kadar. ama çok iyi bir bisiklet sürücüsüyüm. o yüzden denge problemi yaşamadım. fakat motorlu iki tekerlekli bir alet insan çekiniyor. sanırım dediğiniz gibi yapmak en mantıklısı. monero alsam ne olur. herkes forumda çinden uzak dur diyorlar elbette bildikleri birşeyler var ama yamaha da pahalı ne yapim.

kardeşim millet çinmalından bıkmış motorun senesi gelmeden bi dünya masraf cıkarıyor kendini bırazdaha zorla 2.el yamaha, honda, kymco, piaggio filen al ama her aklına yatan motoru bizlere danış o motoru bilen biri kesin seni aydınlatıcaktır..

len sende atom ağustos böceği ol bari..:p hoşgeldin topağımıza..:rendeer:

hoşbulduk dostum dediğin gibi olsun ama şunu bil bnm geri tarafımda ampul yok:queen: adım gökhan istanbul çapa da oturuyorum yaş 20 bu arada ben işimden doalyı fazla katılımcıı olamıyorum hafta sonları organizasyonlara katılamıyorum çeşitli teknojik mağazalarda müşteri temsilciliği yapıyorum oyuzden içim gitsede katılamıyorum gezilere inşallah terfi edebilirsek hafta sonlar katılıcam aranıza tekrardan herkese selamlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
harbi isabet olmuş bende sitede yeniyim tüm modeldaşlara selam

aramıza hoşgeldin modeldaş topagımızı boş bırakmayalım burda scooter hakkında herşey konuşulur..:cat:

hoşbulduk dostum dediğin gibi olsun ama şunu bil bnm geri tarafımda ampul yok:queen: adım gökhan istanbul çapa da oturuyorum yaş 20 bu arada ben işimden doalyı fazla katılımcıı olamıyorum hafta sonları organizasyonlara katılamıyorum çeşitli teknojik mağazalarda müşteri temsilciliği yapıyorum oyuzden içim gitsede katılamıyorum gezilere inşallah terfi edebilirsek hafta sonlar katılıcam aranıza tekrardan herkese selamlar

gökhan aramıza hoşgeldin sende ampul yoksa led kullan az yer kaplıyor..:queen:

sitede online olduğun zamanlar belli zaten sorun değil sen bizi boşlama yeter iş gereği çoğumuz zaman ayıramıyor kapımız her zaman acık..:cat:

ledli minik ağustos böceği..:mrgreen:

muratcoskun 29 istanbul motor.150 zat mondıal(insallah honda silverwing)

murat hoşgeldin aramıza:rendeer:

gökhan hoşgelin aramıza:rendeer:

Son düzenleme:
hocam ehliyetini alınca japon malı bi scooter ile basla bu motor senin pişmen için çok ideal olacaktır bakarsın vitesli motordan vaz geçip scooterın rahatlığına alışır bununla devam edersin vitesli motor işini biraz ertele scooter ile basla..:cat:

http://www.sahibinden.com/dev_kampa...!_!_!_!_!_!_!WQQaXQQ6570055WQQpXQQdisplayitem

Yukarıdaki ilanı incelemeni tavsiye ederim..Suzuki de kampanya var bence bu motosiklet bu fiyata alınır...:cat::cat::cat:

Selamlar ;

Adım Burak ,

Motorum : Kymco Agility 125

Atom karınca benzetmesi çok yerinde olmuş. Bu ufak , güçlü şehir içi aletlerini bisiklet zannedip görmemezlikten gelenleri kınıyorum :)

Selamlar ;

Adım Burak ,

Motorum : Kymco Agility 125

Atom karınca benzetmesi çok yerinde olmuş. Bu ufak , güçlü şehir içi aletlerini bisiklet zannedip görmemezlikten gelenleri kınıyorum :)

burak hoşgeldin aramıza:rendeer:

http://www.sahibinden.com/dev_kampa...!_!_!_!_!_!_!WQQaXQQ6570055WQQpXQQdisplayitem

Yukarıdaki ilanı incelemeni tavsiye ederim..Suzuki de kampanya var bence bu motosiklet bu fiyata alınır...:cat::cat::cat:

bencde suzukide kampanya var eğer huusarı almasam ilanı önce görsem bir sym veya an125 alırdım fiyatları gerçkten cazip birde bu motorlar sıfır bu fiyata bence ikinci elden daha iyi bu iş:cat:

Son düzenleme:
hoş geldin burak :rendeer:

an 125 i tavsiye ederim almadan birdaha düşün

gökhanım hoşgeldin :rendeer: ampul derken :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar