mt revenge üretim yılı nerede?

B65

Bu gün mt revenge kask baktım. Uzun zamandır almak icin inceliyordum. İlk defa elime aldım. Her tarafına baktım üretim yılını bulamadım. Hangi tarihte üretildiği nerede yazıyor.

Ya kaskın iç arka kısmında ki süngerin ve straforun altında bulunur yada çene bağında.

B65

İc kısmındakiler kolay görünür halde mi yoksa dükkan sahibini ikna etmem mi gerekecek.

Kaskı kutusuyla birlikte aldıysanız, kutu üzerimde de yazıyor olabilir.

Saygılarımla.

Kaskın arka kısmındaki pedin arkasında yazıyor. Çıkarmadan okumak mümkün değil. Çok kolay çıkıyor. Sanırım 4 çıt çıt vardı bu pedi tutan

B65

Kaskı aldım. Üretim yılı ense kısmında pedin altında. Ped o bölgede 2 adet kırmızı cıtcıt ile bağlı onları sökünce üretim yılı ve ayı ortaya cıkıyor. Benim aldığım kask bir yıllık. 2015 yılı üretimi bulmam cok zor olacağından bir yıllık kaybı göze aldım.

Guzel kardeşim kask denilen şey öyle durduğu yerde çöp olmaz ki. Sen kaskini guzel temiz kullanırsın. Sağa sola çarpmazsin, kullanmadıgin zaman kutusunda tutarsin. Böyle temiz ve hassas kullanırsan istediğin kadar kullanirsin. 5 yılda kaskin işi biter demek yanlış bir tabir. Temiz kullanilamayacagi düşünülerek ortalama verilen bir rakam o.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar