mt Revenge kask nasıldır?

Mt revenge kask benim kız arkadaşıma çok beğenerek aldigim kask tir. Kask fiyatına göre oldukça kaliteli. Nitro aikido ya göre daha sessiz ve daha güven verici. Açıkçası 150-200 tl ye dandik ls2 alacağım mt revenge alırım. Kaskin reklamı çok yok o yüzden fiyati 280 300 gibi. Iki sene sonra görün bak en az 500 600 liraya çıkar. Çünkü güzel.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:43 ----------

Birde nitro aikido ile kıyaslamak gerekir kask ta kullanılan malzeme nitro ya göre daha kaliteli ben nitro kullandım nitro da fiyatına göre güvenli bir kasktir ama ikisi arasında kaldığında mt revenge daha üst ni kask. Rüzgar alıyor evet ama nitro dan daha sessiz. Iç Ped gayet güzel ve kask kafanızda nitro kadar ağır durmuyor. Son olarak yakışıklı bi kask :)

Ben bir yıldır kullanıyorum. Daha ucuza 5 yıldızlı bir nitro aikido var. Gayet konforlu bir kask mt. Tabi beş yıldız meselesi kafana tam uyan kask aldığında geçerli. Denemeden alma derim. Her ureticinin kalıpları aynı değil.

ilginiz için çok teşekkürler arkadaşlar kask almak ne zor iş imiş anlamış oldum :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:42 ----------

Vayy be o paraya 5 yildiz koruma. Supermis

kredi kartına 9 taksit var bide :pl:gerçi n11 e saydırdılar da bakalım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
http://www.motosiklet.net/forum/test-merkezi/134287-aceminin-acemiye-ekipman-tavsiyeleri-kask-mont-ve-dizlik-icerir.html
Buradaki incelemem belki işinizi görür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar