mt racers club

Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
mete_han, alp_tunay, kıllıtarkan

iti an çomağı hazırla...............:p

Biz şu an daha çok rfactor'de takıldığımız ve rfactor de hamachisiz de rahat oynanabilen bir oyun olduğu için epeydir hamachi kullanmadık. Hamachi'de dediğiniz sorun bizim de başımıza geldi ama nasıl aşacağımızı biz çözemedik. siz nasıl çözdüğünüzü anlatırsanız ileride bize de yardımı olacaktır.

Galiba Moto GP'de de ip'den yarışabiliriz... Hamachi paralıya geçtiği için bedava sürümünde bağlantı kalitesi düşüyor... O yüzden koplamalar ve oyunda lag oluyor....

Farketmez, artık bağlantılarımız hızlandı. 3-4 kişi rahat yarışabiliriz diye tahmin ediyorum.

GTR2 isteyen varsa yardımcı olayım :) Çok güzel oyun, grafikler falan da çok iyi, sürüş dinamikleri de simülasyon ağırlıkla ama oynaması zevkli bir simülasyon tadında, abartılmamış. 1,49GB tutuyor, isteyene yolalrım :rendeer:

GTR2 isteyen varsa yardımcı olayım :) Çok güzel oyun, grafikler falan da çok iyi, sürüş dinamikleri de simülasyon ağırlıkla ama oynaması zevkli bir simülasyon tadında, abartılmamış. 1,49GB tutuyor, isteyene yolalrım :rendeer:

rFactor için Fia GT mod yapıldı.. GTR2'nin rFactor uyarlaması... Boyutu 575 MB civarında.. Ben de var galiba water da indirmişti... Sen de indirirsen yarışabiliriz....
linki burada http://www.skro.de/index.php?option=com_remository&Itemid=28&func=fileinfo&id=2

Bu arada artık toplu halde bir F1 yarışı yapalım.... FSOne 1.4'e yükselmiş.. Ayrıca erken bir 2007 sezonu denemesi için ProF1TR Skinpack de var...

....................................

Son düzenleme:
........................................

Son düzenleme:
Wo ist mein Rennfahrer ?
Where is my racer ?
Nerede benim yarışçım ?

..............................

Son düzenleme:
füreğide ben tokatlayım bari cafede elemanları yenmekden bıktım öğrenelim şu bağlanma işini evde hamachi ile pw serverlertde ko oynardık buda onun gibi bişi herhalde

Hamachi eskide kaldı, artık oyun içinde ip girerek de oynayabiliyoruz.

Son düzenleme:
Kimi, bir format nedeniyle en başa döndüm. Bu arada, MMG 2007 gelirken biraz da F1 1979 mu denesek?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar