mt racers club

race race race.... Ben de geldim, grup yapalım herkes gelsin :queen:

Kuracağım ama Khutuck ile Watercolours'da gelsinler...

:pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr: :pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr: :pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::p:

Bu oyun çok iyi, lag görmedim bile.
Most, senin için 20 farklı kamera kurdum ama kaçtın sen. Sanırım server edition yerine normal edition'ı açtığın için McLaren kilitliydi. Bir dahaki sefere server edition aç.

Kimi, 4 McLaren olmayacağız, aradan geçen kırmızılıyı görmedin galiba.

Son düzenleme:
Önce öyleyi sonra SE ı açtım ama ne normal internet oyunlarını aradı nede mtracers ı buldu. yani arama yapmadı. :pr: neden oldu anlamıyorum. daha dün kimiyle yarıştık sorun olmadı. :pr::salut:

Haftasonu yeni pistler ve yeni arabalarla tekrar toplanalım.

IP'den bağlanacaktın, internetten değil. İnternetten birbirimizi nasıl bulacağımızı daha öğrenemedik.

kimi, sence benim sorunum ne? Niye arama yapmadı?

IP'den bağlanacaktın, internetten değil. İnternetten birbirimizi nasıl bulacağımızı daha öğrenemedik.

abi biliyorum. ip den de bağlanmadı internet den de :pr:

hadi ip den bazen bulmuyor. ama int. oyunlarını listeliyordu. bu akşam onuda yapmadı.

Son düzenleme:
Çözeriz çözeriz.

Yeni arabalara adaylarım:
GT/McLaren F1 Challenge
Touring/Truck Series Racing

Bir de şu hall of fame kısmına bir göz atın :).

Kamyonlar pek iyi değil, çok ağırlar ve maksimum hızları 160 km/sa. Megane Trophy için iyi yorumlar vardı, daha indirmedim. Birkaç otomobil modu daha indirdim, işe yarar bir şey yok.

most, Connet bölümündeki Settings'de Refresh List Type gibi birşey olması lazım. Ondan kaynaklanıyor internet oyunlarını arayamaması. Haftasonu ayarlarız onu....

Bu arada haftasonu için Fia GT modu indirin. 575 mb ama değer. Modu indirdiğim linki tekrar bulamadım .Google'dan aratın çıkar muhtemelen.

İşte moddan bazı görüntüler...

Bunu ben yapmadım. :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar