mt racers club

arkadaşlar bendede moto gp 2 var. fakat yeniyim. resmen çaylagım. motoru pistte dahi zor tutuyorum. buna ragmen aranıza kabul edecekmisiniz:p

birde sanırım multiplayerden oynuyorsunuz. bunun için ek bir program yüklemek veya programın ayarlarında ek bir degişiklik yapmam gereklimi?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hamachiyi yükle önce.....

İmzama tıkla seni gerekli yere götürür...Ordan hamachiyi yükle...

arkadaşlar bendede moto gp 2 var. fakat yeniyim. resmen çaylagım. motoru pistte dahi zor tutuyorum. buna ragmen aranıza kabul edecekmisiniz:p

birde sanırım multiplayerden oynuyorsunuz. bunun için ek bir program yüklemek veya programın ayarlarında ek bir degişiklik yapmam gereklimi?

mete hanla alp tunay da ilk başladıkalrında öyleydiler.

hmm...

mete han hala öyle :mrgreen: :mrgreen: :queen: :queen: :mrgreen: :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
mete hanla alp tunay da ilk başladıkalrında öyleydiler.

hmm...

mete han hala öyle :mrgreen: :mrgreen: :queen: :queen: :mrgreen: :mrgreen:

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Yenildimi de kanka bişeyler oldu bahanesi hazır hemen..Yok motorum çıktı..Amörtisörüm patladı....:queen: :queen: :queen:

abi valla tam güne geçtim geçeli herkesi ihmal ediyorum ya...kendimde dahil buna...:salut:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Unutulduk....

Hamachide sorun varmı?..Ben gene yanlışmı kurdum acaba....

Bende F1 de yok MotoGP de. Geçen ay sabit diskim yandı, uçtu hepsi. Mete abiden alıcam bi ara CD'lerini.

başlasın başlamasına da hamachi olayını ne yapıcaz. bu şekilde yarışmak zevk vermiyor çünkü...

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende shadow of the colossus bitirdim geçenlerde , orda da at biniyoruss :p

ben çıktım, geyik olaraktan bölmeyeyim, iyi eğlenceler

slm arkadaşlar watercolours rfactor oynuyormusun merak ediyorum. Eğer rfactorle ilgileniyorsanız sizi websitemize davet ediyorum arkadaşlar.Türkiyenin ilk ve tek rfactor sitesiyiz. www.prof1tr.com Güzelde bir f1 ligmiz var üstelik kendi 100mbit serverımızı kullanıyoruz

Motosikleti
Forza250-cygnusL
slm arkadaşlar watercolours rfactor oynuyormusun merak ediyorum. Eğer rfactorle ilgileniyorsanız sizi websitemize davet ediyorum arkadaşlar.Türkiyenin ilk ve tek rfactor sitesiyiz. www.prof1tr.com Güzelde bir f1 ligmiz var üstelik kendi 100mbit serverımızı kullanıyoruz

Önce bir tanışalım...Öyle elemanı alıp kaçmak yok....Bir ikitur f1, iki tur gp2 sallıyacaksınki kıdem alasın...:queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar