mt racers club

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Geldi de zıplaya zıplaya gidiyor...Sanki zıp zıp çekirge oynuyoruz....altı üstü gp2 ...Adam 4 kere zıpladı taaa en öne sıçradı...Hatta bendeki haritada yarı yoldan öteki piste uçtu yarış bitirdi....

Carbon kimde var onu söyleyin :) Carrera GT'm de var, Cayman S'im de, Koeniggsegg CCX'im de :) Bir de 911 GT3 RS alsam tam olacak...

bende varda benim ps2. carrera gt çok güzel. modifiyesiz hali bile süper. nosla turboyu ekledimide tam süper oluyor :cherry:

sende porşçuymuşun be kütük :mrgreen: bende de carrera ile cayman s var :) diğerlerini sattım.

Yaw GT3 RS'i açmak için EA'nın moderatörlerinden birini yenmek lazımmış :salut: Ya nereden bulacam moderatör :salut: Bulsam buranın mod'ları gibiyse yenmesi zor olmaz :p:p:p

neler olmuş buralarda, yarışmıyor musunuz beyler ??? teknik sebeplerden katılamadım aranıza. Ama fazla da bişi kaybetmemişim galiba... water'la son yarışımızı hatırlamıyorum zaten.. toplanalım bi ara olmuyo böyle yav... :)

Hiç kimsede Need for Speed 5 - Porsche Unleashed var mı? Çok özledim netten oynamayı, oynayalım sahip olanla.

Super Moderator
Alp, sana haber veremedik diye Porsche Unleashed'ın laneti üstümüze çöktü oynayamadık:mrgreen:

McLaren Slr'a kavuşunca NFS Carbon'da görüşürüz.
Ama asıl arabamızı unutmayalım. McLaren MP4-20 :).

McLaren'in yeri başka, ama McLaren sevgim TAG (Porsche) motorlarından geliyor benim :) Önce Porsche, sonra McLaren.

yaşasın mete geri dönmüş.... hadi biraz moralini boziim motogp de......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar