mt racers club

Oyun belli, F1 Challenge 99-02, RH 2005 sezonu ve pist paketi yüklenmiş olacak. 2004 ve 2003 de yüklenmişse daha da güzel.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ya oyunu aldım...Oynamaya çalıştım ama 59 km. üstüne çıkamadım...1.viteste, 2. viteste 3.viteste hep 59 km...Nasıl hızlanıcak bu?

Hamachi açık zaten. Diğerleri de imzada yazı taşıyor sadece :queen:.
Alp, "L" tuşuna bas bakalım :). Pit devir limitörün açık olduğu için hızlanamıyorsun. Hem o 59 km değil, 59 mil.

alp: "L" ye basınca devir yükselicektir.. biraz ısın güncellemeleri yap sonra sen de gel...

abiler biraz silverstone yapsın... :bounce:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Lastikler ısınmayınca yolda durmuyo bu... Neyse biraz ısınayım alışayım....Daha 1 turu bitiremedim haa....Kimi teşekkür devri yükselttim... Biraz fazlamı yükseldi ne?:queen:

ben de burdayım hey, bensiz ne dolaplar dönüyo burda bakiim...

Khutuck, kimi ve ben dışındaki F1'e yabancı olanlara biraz bilgi verelim.

Oyun ayarlarında invulnerability on yapın. Zira topluca oynandığı için kanadınız koptuktan sonra diğerlerinin yarışını beklemek sizi sıkabilir.
Yine oyun ayarlarında mechanical failures off yapın. Herhalde biz McLaren'le oynadığımız için oluyor ama daha 5-6 tur bitmeden motor patlıyor :queen:.

Multi oyununa girdiğimizde ayarlardan yakıt miktarını ayarlayın. Fazla yakıt sizi yavaşlatır. Ama yakıtı ucu ucuna da almayın. 4 tur yazan bir yarışta 4 turluk yakıt alsanız bile pistin sonuna doğru bitebilir, aklınızda bulunsun.

En çok oynadığımız pistler Spa-Francorchamps (Belçika), Silverstone (İngiltere), Magny-Cours (Fransa), Monza (İtalya), Suzuka (Japonya), nadiren Montreal (Kanada), Monaco (Monte Carlo) ve Hockenheim (Almanya) ve . Bunlara biraz idmanlı gelin. Diğer pistlerde herkesin tecrübesi aynı hemen hemen. Tabii biz pistleri ezbere biliyoruz, o ayrı.

F1C 99-02 2005 modu için indirilmesi gerekenler bu sayfada (Yönlendirmeyi bekleyin), indirilebilen ne varsa indirin (kimi ve Khutuck, en alttaki şeyi siz de indirin):
http://www.emacf1.com/f19902/download2005.html

Bu bilgileri ilk sayfaya da ekliyorum ben.

Alt tarafı iki cut track yaptık, hemen ayar ver :p

Bir bilgi de benden, araç olarak McLaren almayın, aldıysanız da ayarlardan radiator intake'i 6'ya getirin :) Beni sürüşümden mi bilemiyorum ama sürekli motor aşırı ısınıyor, sonra son virajda motordan çıkan alevlere bakıyorum :p

ilk linki açınca

LINKING Error
You came from: 'http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php'
The webmaster from that website haven't used an appropriate link to our www.emacf1.com website

Sorry, but the link which have been used to come to this Site is not valid - please inform the webmaster from 'http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php' [the site you have come from], that the he should correct his links to our website [www.emacf1.com].

YOU will be automatically redirect to our EMACF1.COM Homepage in 25 Sec.

All available documents which could be linked, can be found on the following document: http://www.emacf1.com/linking.html.

dedi. :silent:

Ayar senin için değil Khutuck. Şimdi millet damarı NFS ile doldurmuş vaziyette gelip sürekli cuttrack yapacaktır. Önceden uyarmak lazım. Hem bak en başa ne yazmışım? Khutuck, kimi ve ben hariç diğerleri için ön bilgi...
Ayrıca motor yanması için mechanical failures'ı off yapsalar yeter (Senden önce belirtmişim). Böylece diğer süspansiyon, hidrolik arızaları falan da engellenir ve kimse yarışın ortasında yarış dışı kalmaz.
mostwanted_57, linklere bir el atayım ben. El attım :cat:.

Khutuck, hangi dosyayı upload ediyorsun? 3 tane dosya var orada. Anticut'ı upload etmişsin, aferin.

Anticut'ı yükledim, link üstte, ilk sayfaya koyarsan sevinirim.

Bu modu yülkeyip 74-75 sezonunda da yarıışsak mı acaba :) Şöyle bir şeymiş:
mod_f1c_19753_800x600.jpg

Bir de Mete han ve alp_tunay için Formula Renault modu var, F1 öncesi orada biraz yarışıp kendilerini göstersinler, büyük takımların yetenek avcıları oralarda geziyormuş diye duydum :p

http://www.onlineracer.de/download.php?list.5 Burada da birçok mod mevcut, BMW M3 Challenge zevklidir, isteyen varsa ona da gireriz. 50mb bir mod zaten.

arkadaşlara sordum. f1 kimsede yokmuş. ama yarın arkadaşımdan nfs carbonu alıyorum. f1 i de hafta sonuna kadar alırım heralde :wiinkk:

watercolours, imza işi hoşuna gitmediyse silebilirim :silent:

Bir de Mete han ve alp_tunay için Formula Renault modu var, F1 öncesi orada biraz yarışıp kendilerini göstersinler, büyük takımların yetenek avcıları oralarda geziyormuş diye duydum.

Muhahahaha
Puhahahaha
Zuhahahaha
74-75 modu benim de aklıma takıldı ama yavaş yavaş F1C'yi terkedeceğiz. Hedef rFactor, bulan bana haber versin.

mostwanted, yok ya takılıyorum. İmzada kullanabilirsiniz. Ama piste de gelin. F1C henüz yoksa MotoGP2 var, NFSU2, NFSMW var, değil mi ama?

Dur, ben şu Formula Renault işine biraz daha güleceğim :queen: :queen: :queen:.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Gülün bakalım....Pistlerde görmek isteriz sizi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar