mt racers club

Arkadaşlar, biriniz bana f1'in exe'sini gönderebilir mi? DVDROM bozuldu, antivirüs de f1 challenge 99-02.exe'de virüs var diye silmiş.

Bugün ve yarın akşam nette olamayacağım ne yazık ki :salut:. Khutuck'le yarış istersen bu gece, tabii gelirse.

nfs carbon u da eklesekmi. :wiinkk:

gerçi ben pc de oyun oynamıyorum ps2 de oynuyorum ama sizin yüzünüzden :p masaüstü alacağım galiba. bu laptop kaldırmaz heralde. ekranda berbat zaten... bende sizinle oynamak istiyorum. :pale:

kimi çok sağol. Bilgisayarı güvenli moddan kurtarabildiğimde birkaç el yapalım F1 :) Ama sen beni aşan rakipsin, benzin yükünü arttır biraz :)

Oyunları lan üzerinden online oynamak için Hamachi' yi kullanıyoruz. Programı ve hakkında detaylı bilgiyi buradan elde edebilirsiniz.

Ağ İsmi: mt_racers
Şifre: silverarrow

mtracers2hw0.jpg

http://www.hamachi.cc/

bu hamachi İngilizce...anlaşılır bir şekilde anlatsanız sevinicem...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Mt racers ta kimse yok....Hamachi yi yükledim şifreyide girdim ne yapıcaz şimdi....

valla görmedim orayı indirilecek bi alanı farkederim abi o kadar salak değilim...ya şimdi ne olacak mostcan...ben üzerime düşeni yaptım...artık devlet bize yardım etsin...nası oynayacaz abicim...hadi senle şimdi bi most wanted patlatalım...

alp oynamasın...o bişey bilmiyo...onu dışlayalım...sadece ikimiz...baş başa...sen ve ben...romantik bir yarış olacak bebeğim...:mrgreen: :queen:

mete abi bende yeni yükledim. nasıl oynanıyo falan bilmiyorum. karşıma şöyle bişi çıktı

water kütük kimi. tamam doğru galiba :mrgreen:

da bize öğretin water kimi yardım edin...

abi bende deep freeze var devre dışıda alamıyom teknik sebeplerden dolayı...yani makinayı her açtığımda yeniden yükleyeceğim...bu gösterdiğin bende yok ama...

Baştan söyleyeyim. Türkçe yazım kurallarına uymayanlara burada teknik destek vermiyoruz. İsteyen kendisi kurcalayıp bulur veya dilbilgisini takmayan birinden yardım ister. Ama benden teknik destek alamaz. Nokta!
mt_racers adıyla biri ağa bağlanmış. O rumuzu siliyorum ağdan, bilginiz olsun. Herkes kendine özel bir adla (tercihen mt.net rumuzu) katılsın lütfen.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
mete abi bende yeni yükledim. nasıl oynanıyo falan bilmiyorum. karşıma şöyle bişi çıktı

water kütük kimi. tamam doğru galiba :mrgreen:

da bize öğretin water kimi yardım edin...

Ben buraya kadar sizin verdiğiniz kullanııcı adıyla ve şifreyle geldim....buraya kendi kullanıcı adınımı giricez.....napıcaz....Water biri mt racers adıyla biri girdi demiş o heralde benim...

Kardeş kaldık bi el atın.....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Baştan söyleyeyim. Türkçe yazım kurallarına uymayanlara burada teknik destek vermiyoruz. İsteyen kendisi kurcalayıp bulur veya dilbilgisini takmayan birinden yardım ister. Ama benden teknik destek alamaz. Nokta!
mt_racers adıyla biri ağa bağlanmış. O rumuzu siliyorum ağdan, bilginiz olsun. Herkes kendine özel bir adla (tercihen mt.net rumuzu) katılsın lütfen.

Şifreye ne yazacağız? Kendi koyduğumuz şifre kabul olurmu??

Hmm, soru eki ayrı yazılır ama gelişme var. Karşı çıkmak yerine çaba gösterince oluyormuş, değil mi? Kendi şifren sadece kendi hesabına erişim için gerekli. Ağa bağlanmak için ağın şifresi gerekir. Bağlandığın rumuzu da yine programın içindeki "configure" kısmından değiştirmen mümkün.
Saygılar :rendeer:.

oo çoğalmışız bakıyorum... evet kimler var bu akşam....

ekleme: maçtan dolayı bu akşam kimse yok galiba... :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ağ şifresi ne? Nerden gireceğiz?

mete hadi bi gelde halledelim şunu......

Son düzenleme:
Ağ şifresi ve adı ilk sayfa da yazıyo. Varolan ağa bağlan'ı seçip ağ adı ile şifresini yazıyosunuz. Sonra da oynamak istediğiniz oyunu açıp lan üzerinden oyun kuruyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar